No zapowiada sie ciekawy meczyk. Niemniej jednak Cracovia ten mecz musi wygrac i oddalic sie od strefy spadkowej bo niestety miejsca spadkowe mamy caly czas niedaleko za soba. CRACOVIA!
-
-
CRACOVIA------ARKA
No zapowiada sie ciekawy meczyk. Niemniej jednak Arka ten mecz musi wygrac i oddalic sie od strefy spadkowej bo niestety miejsca spadkowe mamy caly czas niedaleko za soba. ARKA!
ttp://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1576060
Cracovio!!!!! Tylko Pasy!!!!
Wygramy wygramy! Arkowcow pozdrawiamy!
KTO WYGRA MECZ ??????
PASY PASY PASY!!!
PASY z Cracova to nasza druga polowa, ale mecz wygra ARKA GDYNIA, bo ARKA to potega, bo Arka najlepsza jest. ARKA JEST WSZEDZIE'65
Ej. Już bardzo dawno nie było u nas takiego hurraoptymizmu i wyczekiwania z radoscia na kolejne mecze. To "kto wygra mecz" nalezy do forumowych tradycji, jest nam bardzo potrzebne i ciesze sie, ze wrocilo.
To bedzie nasz najtrudzniejszy mecz pod wodzą Lenczyka i pierwszy poważny sprawdzian. Pierwszy raz spotkamy sie z druzyna która bedzie sie bronić i to momentami calą jedenstką na swojej polowie. To co nam wychodzilo z kontrataku Legią, Lechem i Korona tutaj wogóle nie bedzie miec miejsca. Zobaczymy co wymysli Lenczyk kiedy przyjdzie nam grać atakiem pozycyjnym.
Fiedka nie przesadzaj, czy bedziemy sie bronic CALA jedenastka na swojej polowie to nie wiem, ale wiem ze odkad przyszedl trener Pasieka to skonczylismy z "obrona Czestochowy". Zagralismy otwarta pilke z rzeka i z Zaglebiem, to czemu mamy sie bronic cala jedenastka z Pasami. Z calym szacunkiem do Craxy, nie jestescie jeszcze potega. Ja mam nadzieje ze zagramy dobry mecz i wygramy, a zeby wygrac potrzeba strzelic conajmniej jedna bramke wiecej od gospodarzy, wiec nie mozemy sie bronic. Pasieka gra 1-4-4-2 wiec juz samo ustawienie eliminuje blokade naszej bramki. Zolto niebieskie pozdrowienia dla Cracova. ARKA JEST WSZEDZIE'65
Sakaliew może zagrać przeciwko Pasom w sobotę w Sosnowcu.
ja mysle ze Cracovia w meczu z Korona pokazala ze i pograc pilka potrafi (zwlaszcza w pierwszej polowie) wiec mysle ze to my bd prowadzic gre ... z tym ze Pasieka tez nie jest zwolennikiem bronienia 0-0 wiec zapowiada sie naprawde ciekawe widowisko :) Niech Wygra Lepszy :)
glus00 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fiedka nie przesadzaj, czy bedziemy sie bronic
> CALA jedenastka na swojej polowie to nie wiem, ale
> wiem ze odkad przyszedl trener Pasieka to
> skonczylismy z "obrona Czestochowy". Zagralismy
> otwarta pilke z rzeka i z Zaglebiem, to czemu mamy
> sie bronic cala jedenastka z Pasami. Z calym
> szacunkiem do Craxy, nie jestescie jeszcze potega.
> Ja mam nadzieje ze zagramy dobry mecz i wygramy, a
> zeby wygrac potrzeba strzelic conajmniej jedna
> bramke wiecej od gospodarzy, wiec nie mozemy sie
> bronic. Pasieka gra 1-4-4-2 wiec juz samo
> ustawienie eliminuje blokade naszej bramki. Zolto
> niebieskie pozdrowienia dla Cracova. ARKA JEST
> WSZEDZIE'65
Arka wygrała z Lubinem, fakt, ale z Lubinem wszyscy wygrali(nic oczywiście nikomu nie ujmując). Wydaje mi się że Cracovia wygra, nie wysoko, bo nie ma kim bramek strzelać, ale jeśli nie będzie więcej kontuzji to 2-0 jest możliwe.
Pozdrawiam:)
Glus jak szanujesz Cracovię to nie pisz o niej Craxa...
a co do meczu to oczekuję wygranej - mam jednak nadzieję że po zgrupowaniu w Spale wytrzymają kondycyjnie tym razem cały mecz...
Nie ma sprawy, juz zapomnialem, ale i tak wygramy z Cracovia w Sosnowcu. No bo jak moge inaczej myslec. Pozdro z żolto niebieskiej Gdyni. ARKA JEST WSZEDZIE'65
Cracovia - Arka Gdynia, godz. 17:00, sędzia: [b]Paweł Gil[/b] (Lublin).
90minut.pl
Arka jest wszędzie? chciałbym żeby tak było ale np w krakowskim markecie Alma są tylko jaja Lechii Gdańsk, szczegóły w odpowiednim wątku na HP
Mellechowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia - Arka Gdynia, godz. 17:00, sędzia:
> Paweł Gil (Lublin).
>
> 90minut.pl
To ten co nas (oczywiście wyłącznie przez brak umiejętności) załatwił w derbach u siebie:
[url=http://wikipasy.pl/2007-10-20_Cracovia_-_Wisła_Kraków_1:2][color=#FF0033]link do wikiopasów[/color][/url]
:(
Kucharski stawia na Arkę, ale wiadomo dlaczego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)