Pasiak 89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hajto i Świerczewski byli do wzięcia za darmo
> ...
chyba sobie żartujesz?
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Może, ale mielibyśmy 3 punkty więcej i lidera wdefensywie.
http://sport.onet.pl/74327.7,1248707,1930653,wiadomosc.html
Brać kase i do psiurów go wypożyczyć!!!
12 dni później
W wywiadzie w "Przeglądzie Sportowym" Filipiak mówi że w zimie na transfery Cracovia wydała między 3 a 5 milionów zł.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Tym zawodnikom nie można żle podać
http://www.youtube.com/watch?v=_OvWSgiaV5o&feature=related
Powoli możemy ocenić jakość naszych transfeów; Sasin, Ślusarski na tak.
Mierzejewski, Derbich, Sacha - znaki zapytania. Misan jeszcze większy znak zapytania.
Murawski nieporozumienie.A kto odpowie za 3 - 5 milionów w większości wyrzuconych w błoto?
W jakiej większości???????????????
Większość = sam Bartek Ślusarski :)
a skad wiesz ze Murawski nieporozumienie ?
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a skad wiesz ze Murawski nieporozumienie ?
To widać, słychać i czuć.
Ta, jedziemyyyyy, rozliczamyyyyy ! a co?!
I owszem, kupiliśmy kota w worku. A supernowocześnie mawiają: "dokładnie".
Lopezie, byłeś na dzisiejszym meczu ME? Nie? No to nie widzałeś wyczynów Murasia, więc wyluzuj.
Nie no słuchajcie to nie może być też tak, że na pięć transferów 100 procent to wszystkie są na plus 5, to się jedynie udało Kolejorzowi latem ubiegłego roku. A z ocenami i rozliczeniami proponował bym jeszcze poczekać...
Stasiuk. A zebys wiedzial, ze bylem :) zreszta Muraś to nie byl nasz glowny cel transferowy, nie?
Slusarz i Sasin swietnie sie sprawdzaja. Gorzej Mierzej, Muras na razie w ogole. Z Misana i Derbicha beda ludzie.
Ale znowu - pieniadze wyrzucone w bloto! na szafot z nimi! w ogole paranoja. Nie ma zakupow - zleeeeeee, sa transfery - jeszcze gorzej.
A ja juz wybiegne w przyszłośc...a co? i zabawie sie w Tabisza :D Jeżeli Filipiak powiedział,że wydamy pare milionów to pasowałoby sie zastanowic nad transferami juz teraz,wiem,że tylko ja jestem taki pomysłowy ale mozna teraz kupic pare niezłych grajków a mianowicie pare piłkarzy od Jagi,która zostanie zdegradowana chociaz wszystko sie moze zdarzyc ale mysle,że któregos z pomocników warto byłoby kupic a myśle tu o Zawistowskim,bardzo dobre wystepy w Jagielloni,Jarecki takze ,Bruno obecnie zachwyca formą to sa myśle realne zakupy tylko trzeba sie pospieszyc,Małkowski z Odry takze byłby ogromnym wzmocnieniem ale to juz byłby troche większy wydatek ale jakby Odra spadła co jest chyba,jak dla mnie,nieuniknione,byłoby łatiwej.Kamil Wilczek z Piasta tez niezły i perspektywiczny gracz.Własnie zapmniałbym o Djokaju z Tus Koblenz moze zgodziłby sie na gre u Płatka.Kończąc moją zabawe powiem zdanie wypowiedziane przez kogos,kogo przedstawiać nie musze ,,W polskiej lidze trudno znaleźć odpowiednich zawodników''tak to sa słowa naszego prezesa z listopada ubiegłego roku,jak sie ma pieniądze,nie oszczędza sie bezsensownie to łatwo jest znalezc,tylko wystarczy chcieć (idealny przykład B.Ślusarski)chyba nikt sie nie spodziewał,że przejdzie do nas.
Bo Slusarski od trzech lat nie gral w Polsce;)
Pyciak, wstrzymaj się z planami, bo ... odpukać! na razie nie mamy podstaw do mocarstwowych aspiracji. Zaczekajmy do końca maja.
Lopez, nie przekrecaj moich słów. co jest dobre - samo sie obroni.
Stasiuk - a co przekrecilem?
Murawski przyszedl za darmo, nie zarabia kroci, a jest w zespole i na pewno w szatni nie mąci. Więc nie widze potrzeby napierdalania nawet na niego.
"Co jest dobre - samo sie obroni" ?:) Skad taka madrosc wytrzasnales?:)
i zapomniałeś jeszcze dodać ,że całkiem nieźle wygląda:D...Jednym słowem Murawski narazie robi za maskotkę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)