http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Polski-Koller-zagra-w-II-lidze,wid,10761692,wiadomosc.html
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
i bardzo dobrze
a apropo Misana - kto pierwszy zalozy nowy watek "Damian Misan witamy w Cracovii" :D ? bo ja juz mam wszystko napisane i co dwie sekundy odswiezam oficjalna zeby potwierdzic info.pozniej wystarczy kliknac tylko wyslij :D
kto,no kto ? :D
19 stycznia 2009, 12:38:42 - R_Czykiel
Damian Misan piłkarzem Cracovii
24-letni Damian Misan przeszedł do Cracovii. W Krakowie będzie występował przez najbliższe dwa lata.
Napastnik jest wychowankiem Olimpii Kamienna Góra, a od 2005 roku stale reprezentuje barwy Miedzi Legnica. W rundzie jesiennej na drugoligowych boiskach rozegrał 16 spotkań i nie strzelił bramki.
Cracovia do tej pory zimą pozyskała już czterech piłkarzy, a Misan będzie piątym nabytkiem. Szeregi krakowskiego klubu zasilili Bartosz Ślusarski, Paweł Sasin, Mariusz Sacha i Maciej Murawski.
źródło: własne / miedz-legnica.pl
Mierzejewski piłkarzem Cracovii
Wak2009-01-19, ostatnia aktualizacja 2009-01-19 12:31
Łukasz Mierzejewski, do tej pory napastnik Widzewa, przeszedł podwójne badania lekarskie, zanim zyskał akceptację klubu z ul. Kałuży. Dziś ma podpisać kontrakt z Cracovią.
Półtora roku temu Mierzejewski miał operację stawu skokowego. - Na badaniu USG widoczne były blizny. Dopiero wizyta u dr. Zbigniewa Ficka w Bieruniu potwierdziła zdolność do gry - wyjaśnił Jakub Tabisz, wiceprezes Cracovii.
W niedzielę Mierzejewski był na przedpołudniowych zajęciach Cracovii. Przez półtora roku w Widzewie strzelił zaledwie jednego gola. W 1999 roku został wicemistrzem Europy U-16. Dwa lata później świętował złoty medal z reprezentacją U-18.
Oddala się możliwość wcześniejszego pozyskania przez Cracovię Jakuba Grzegorzewskiego z Górnika Łęczna. - Jeśli w tym tygodniu nie załatwimy sprawy, poczekamy do lipca i dostaniemy zawodnika za darmo - twierdzi Tabisz. - Nie będziemy załatwiali spraw za Górnika [macierzysty klub Grzegorzewskiego, Concordia Piotrków Trybunalski, dopomina się o pieniądze - przyp. red.].
Dopiero od poniedziałku treningi wznowią Bartosz Ślusarski i Maciej Murawski. Napastnik pozyskany z West Bromwich Albion wykorzystał zaległy urlop, a Murawski chorował.
Bardzo blisko Cracovii jest Damian Misan z Miedzi Legnica. To dziwny transfer, bo trzecioligowy napastnik nie strzelił gola od przeszło roku.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Już 15:22 a tu nie ma żadnego oficjalnego info?
Mierzejewski na 3 lata Misan na rok z opcjom przedłużenia o rok .
Chodzi mi o oficjalną stronę, a nie tp.
na oficjalnej jest potwierdzenie!!
Panowie i Panie!! W podziękowaniu dla J.T za wszystkie tegoroczne transfery proponuję zrzutkę na garnitur;). A tak poważnie to miejmy nadzieję że teraz Płatek poskłada te wszystkie "klocki" do kupy i wyjdzie z tego coś zaj...ego!! Powodzenia!
[IMG]http://i44.tinypic.com/jg5xs3.jpg[/IMG]
znajdź różnice :)
ps. Mina Tabisza ,zapewne zadowolony z oszczędności w "różnicy" bezcenna
Misan dostał jakąś "rezerwową' koszulkę. Nawet napis inny niż wszystkie...
Ale mamy pakę... Żebyśmy tylko coś strzelali.
dario1981 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Misan dostał jakąś "rezerwową' koszulkę.
> Nawet napis inny niż wszystkie...
model z zeszłego roku, z białą plamą.
garry Napisał(a):
> dario1981 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Misan dostał jakąś "rezerwową'
> koszulkę.
> > Nawet napis inny niż wszystkie...
>
> model z zeszłego roku, z białą plamą.
>
>Dlatego o tym napisałem. Pewni im brakło nowych....
zaje+iscie :)
dario1981 Napisał(a):
> Misan dostał jakąś "rezerwową' koszulkę.
> Nawet napis inny niż wszystkie...
jaka rezerwowa? to jest model ponad czasowy !
jeszcze Rocki i bedzie ok :)
Dla Rockiego będzie koszulka w stylu retro.
Moja prywatna opinia jest taka - [b]NIE[/b] dla Rockiego.
garry Napisał(a):
> Dla Rockiego będzie koszulka w stylu retro.
>
> Moja prywatna opinia jest taka - NIE dla Rockiego.
Myślę że tekst z koszulką retro mówi wszystko i ja sie pod tym podpisuję :)
audax Napisał(a):
> jeszcze Rocki i bedzie ok
Rockiego nie kupujemy
Partner Rockiego Lato zapadł na filipińska chorobe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)