ofd chama co tam biega
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
o tym cała Polska trąbiła juz dawno
Samt o Błaszykowiski raz w tv potwierdził
Slusarz przyjdzie a w ataku grac bedzie Dudzic z Witosem haha ale jaja by byly
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Slusarz przyjdzie a w ataku grac bedzie Dudzic z
> Witosem haha ale jaja by byly
>
> CRACOVIA KRAKOW 1906!
Haha :D Tyle wyczekiwania na Bartka a tu faktycznie - Dudzic & Witkowski :D
Chociaż nie chcę mi się wierzyć, żeby Ślusarz nie miał 1 składu ;)
Nie zapominajmy też o Grzegorzewskim... Bo może uda się go 'załatwić' ;)
Niemal wszystko co od momentu ujawnienia przez Profesora Janusza Filipiaka zainteresowania Cracovii transferem Bartosza Ślusarskiego było opatrzone klauzulą "nieoficjalne".
Zatem nieoficjalnie zawodnik jest już "po słowie" z Cracovią, a finalizację umowy uzależniono od rozwiązania umowy Ślusarskiego z dotychczasowym pracodawcą angielskim zespołem West Bromwich Albion FC.
W poniedziałek zawodnik porozumiał się z władzami WBA, rozwiązał ważny jeszcze przez pół roku kontrakt i - oczywiście nieoficjalnie - nic nie stoi już na przeszkodzie, aby związał się Cracovią.
- Ja swoją robotę już wykonałem. Teraz swoją robotę muszą wykonać Profesor Filipiak i pan Tabisz - z uśmiechem odpowiadał na pytania o transfer Bartosza Ślusarskiego trener Cracovii Artur Płatek.
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nesta Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Slusarz przyjdzie a w ataku grac bedzie
> Dudzic z
> > Witosem haha ale jaja by byly
> >
> > CRACOVIA KRAKOW 1906!
>
> Haha Tyle wyczekiwania na Bartka a tu faktycznie
> - Dudzic & Witkowski
>
> Chociaż nie chcę mi się wierzyć, żeby
> Ślusarz nie miał 1 składu
>
> Nie zapominajmy też o Grzegorzewskim... Bo może
> uda się go 'załatwić'
>
Hej! To nie jest tak, że ktoś przychodzi i ma sklad zapewniony na 100% - no chyba, że Messi, ale prawda jest taka, że Ślusarz raczej sobie zapewni 1. skład ciężką pracą! Nie wyobrażam sobie w tej chwili, żeby siedział na ławie hehe! Pozdro!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/24572/bartosz-slusarski/profil.html
Już u Nas?
no wszyscy czekaja na to wkoncu az chlopak podniesie swoja koszulke i przytrzyma przez chwile a my uradujemy oczy tym widokiem , musialby sie stac kataklizm zeby do nas nie przyszedl , musialby tabisz zaproponowac mu zupelnie co innego niz proponowal wczesniej lub musialby byc ktos wielkim c.hujem by nam go nagle podebrac za jeszcze lepsza kase w co szczerze watpie:) stawiam ze bedzie nosil numer 99 :)
Ale tam na transfery.de ma koszulkę z numerem 21 a z ta to chyba Szeliga biega ??
Taki miał w West Bromwich:)
Faktycznie nie podniecajmy się bo chłopaki dobrze przepracują zimę i może nieodstawać od nich:)
Górnik Łęczna wznowił zajęcia
...
W poniedziałkowych zajęciach uczestniczył m.in. Jakub Grzegorzewski, który podpisał już kontrakt z Cracovią, ale ten obowiązywać będzie od 1 lipca. Niewykluczone jednak, że napastnik Górnika wcześniej przeniesie się do Krakowa w drodze wymiany za Krzysztofa Radwańskiego.
...
PAP/sport.wp.pl
Nie pitol, że 99!
Szwagier, co jest szefem Ziny wyjawił mi, że koszulka z nr 21 i nazwiskiem Ślusarski gotowa już od soboty...
Ty a Szwagier powiedzial cos jeszcze na temat innej numeracji i gotowych koszulek spytaj bo to wazne :D
Farmazon oczywiście z tym szwagrem... Ale że nr 21 to można stąd wywnioskować:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/5689/cracovia-krakau/uebersicht/startseite.html
A mówiąc poważnie, to warto byłoby jakiegoś wyrobnika, który macza palce w przyszykowaniu koszulek na konferencje powitalne, do podobnych zwierzeń na forum przekabacić...
Ślusarz miał od zawsze nr 23.
23 czyli Diego Armando Szczoczarz :)
http://www.weszlo.com/news/2121
hahah no to weszlo :)
http://www.weszlo.com/news/2121
--------------------------------------
no to fajnie - DISCOPOLO :-(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)