depesz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Malolatach, drogi Iwi? Kostrubala ma 21 lat to ile
> jeszcze mamy z nim czekac, zeby gral? Gdyby ludzie
> na zachodzie mysleli w ten sposob to Messi i
> Ronaldo pewnie dopiero by "dojrzewali do
> seniorskiej pilki".
Boze tylko nie to, nie zaczynajcie nawet z tymi porownaniami...
Blagam WAS ja jestem bardzo ucieszony z faktu ze robimy dobre transfery, ale niech nikt mi nic juz nie mowi na temat Nowaka i tego gdzie on ma grac,bo znowu zacznie sie tu pieklo :D:P
Jest dobrze :)
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Adrian Sikora -tak na wszelki wypadek, Bartek nie był egzekutorem
hehe , nie sadze :) jak maja dojsc to tylko w innym klubie (gdyby u nas nie grali zbyt czesto )
Moim zdaniem albo ktoś z Lecha, albo Sikorka.
Moze tak za Bartka pojade troche :)
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=A7V2LcQAb3k[/url]
hamer Napisał(a):
> jak Ślusarski nie jest wisieńką to ja nie wiem
> kto w naszej sytuacji nią może byc....
Jak to kto ??? EBI SMOLAREK :D:D:D:D
Harnas Jakubek a jak słupki finansowe zniosą ostatnie transfery ?? Wytrzymają ?? Nie zawalą się ?? ;)
Jeszcze tylko dobrze rozgrywający ofensywny pomocnik i możemy zaczynać rundę wiosenną :)
Nie nie, slupki juz dawno wyjabalo w gore teraz Jakub inwestuje w filary :D
nie da się ukryć że robimy ciekawe zakupy, tak trzymać, wisienka na torcie.. czyżby? :)
iwi Napisał(a):
> Moze tak za Bartka pojade troche
>
Wali z lewej i prawej. Dobrze.
Premiership Bolton Wanderers przegrał na wyjeździe 0:1 (0:0) z Arsenalem Londyn. Była to piąta wygrana Arsenalu z Boltonem z rzędu.
Zwycięstwo znów nie przyszło "Kanonierom" łatwo. Pomimo tego, że podopieczni Arsene'a Wengera mieli zdecydowaną przewagę nie byli w stanie pokonać bramkarza "Kłusaków" Jussiego Jaaskelainena. Bolton dzielnie się bronił, ale w końcu skapitulował.
Po raz kolejny w sezonie Arsenal dopiero w końcowych minutach meczu zdołał przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę Wszystko za sprawą Duńczyka Niklasa Bendtnera, który wszedł na boisko z ławki rezerwowych.
W 83. minucie Duńczyk dostał bardzo dobre podanie z lewej strony pola karnego od Robina van Persiego i z bliska skierował ją do bramki.
[b]Euzebiusza Smolarka zabrakło w składzie Boltonu na ten mecz. Polak się rozchorował[/b]. Całe spotkanie na ławce rezerwowych spędził za to drugi Polak w ekipie "Kłusaków" Jarosław Fojut. Także na ławce mecz spędził bramkarz Arsenalu Łukasz Fabiański.
:D:D:D hehe :)
słupki muszą się zgodzić.
wydajemy teraz dla ratowania transzy z C+
Latem będą oszczędności.
to nie Wall Street tu pieniądze trzeba zarobić nie pożyczyć.
Jak pozbędziemy się grabarza -będzie nam łatwiej w lecie na spokojnie zrobić 1-2 mądre i przemyślane transfery .Penetrujac rynek odpowiednio wcześniej i załatwiając sprawy po cichu można wydać grosze ,a uzyskać dobry rezultat.
a któż to jest grabarzem??
Przedostatnie miejsce w tabeli .
Grabarz siedzi nam na łopacie kolego hamer -jesteśmy na pozycji spadkowej i nie jedna k...wislacka tylko patrzy by zatańczyć na naszej stypie po ewentualnym spadku.
nie wiem czy ja dobrze odczytuje ale rozumiem ze u nas w klubie jest grabarz...
jak tak to kto nim jest??
Hamer jest grabarzem, chodzi i zakopuje wislackie zwłoki na wielickiej a pozniej Platek narzeka na nierowna murawe :P :D
Odposcic prosze temat bo to z transferami ma malo wspolnego, poki co jest wesolo :)
chyba sie musze napic zeby za Wami nadążyc...:D
Kolego hamer grabarz na łopacie w tej chwili siedzi u nas i w Zabrzu.Jesteśmy na pozycji spadkowej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)