A ja myślę że wisienką może być Sasin...
-
-
Transfery - niekończąca się odyseja cd. :) temat następny
Raczej Sosin.
Po hicie Tabisza typu Murawski kolej na powrót Drumlaka.
a czy zna ktoś pełną listę transferową klubu?? Dobrze, że do zespołu wchodzi świeża krew, może to wzbudzi konkurencję i niektórzy zawodnicy poczują, że muszą dać z siebie więcej, aby utrzymać się w pierwszym składzie.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ech, oby to był Ślusarski, trzymam kciuki. Para
> Grzegorzewski-Ślusarski byłaby jednym z lepszych
> ataków w lidze
>
> Nawrocik nie jest złym piłkarzem, ale ma
> słabość do nocnych lokali...
mi by cała trójka pasowała-a najbardziej Nawrocik bo łączą nas słabości... :D
Młode wilki typu Moskała czy Murawski ruszą ofensywą na podbój ekstraklasy:D:D:D
Sorry ale tak mnie wzięło po tej świeżej krwi Pumyjamajki:)
Za parę godzin nowy zawodnik!!!!.
tABISZ wczoraj powiedział,że jak dobrze pójdzie a w jego przypadku różnie bywa więc w 100% nie byłbym pewien czy napewno dzisiaj z kimś podpiszą
skąd ta wiadomość?
obietnice vice, czy coś wiesz?
Potter poczekajże chwile aż słowo stanie się ciałem, bo już tak kiedyś chwaliłeś dzień przed zachodem słonca i nic z tego nie wyszło ( sprawa Grzelaka)....
Zdradź potter chociaż tajemnice czy to będzie wzmocnienie czy uzupełnienie.
Potter uchyl rąbka tajemnicy, bo napiszę, że jesteś prawą ręką Tabisza w transferach.
zrobmy zaklady o to kto to bedzie ... ja uwazam ze to bedzie ktos o kim nikt wczesniej tu nie wspomnial
Dzisiaj nowy zawodnik :) Ale to jeszcze nie ta wisienka, pozostaje czekac ... ;)
Sorry pomyłka
Wróbel: Byłem dogadany z Cracovią
WARUNKI KONTRAKTU BYŁY USTALONE, ALE KLUBY NIE DOGADAŁY SIĘ
Tomasz Wróbel, pomocnik GKS Bełchatów, przyznał, że miał ofertę z Cracovii. Dogadał się nawet z tym klubem. Niestety pieniądze jakie oferowali krakowianie GKS były zdecydowanie za małe.
- W sprawie kontraktu indywidualnego byłem już dogadany. Jednak kwota, którą działacze Cracovii oferowali za mój transfer nie zadowalała zarząd klubu - powiedział filigranowy pomocnik GKS. Trudno się dziwić działaczom ze Sportowej, że nie zgodzili się na transfer. Klub z Krakowa oferował za Wróbla tylko 50 tys. złotych.
futbol.pl
Dziś ktoś do nas dołączy.Tylko pytanie za 100 pkt czy to ten na którego wszyscy czekamy czyli HIT czy inny zawodnik.Jak pisze mkncylopez to inny.
Zapewne wie więcej niż ja (może pod tym nickiem )ukrywa się bardziej zorientowany .
W takim razie jeśli nie HIT to ktoś z dwójki Misan-Kapias.
hehe, uwielbiam takie domysly. po awansie do ekstraklasy bylo najwiecej "bomb transferowych" i "nowych napastnikow" :D jeszcze godzinka :D
o ktorej ma sie niby odbyć ta konferencja ??
Jak napisał dobrze zorientowany kolega mkncylopez ok 13.30.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)