Nareszcie dobra wiadomość!
Myslę,że jak dogadał się z P.Filipiakiem, to dogada sie w sprawach sportowych z T.Rząsą,a z racji autorytetu i pozycji potrafi zneutralizować Tabisza.
-
-
Orest Lenczyk-witamy w Cracovii!
Pierwszy trening dzis o 17
Powodzenia. zeby bylo juz tylko lepiej
To co zakładamy juz tematy:
[b]Orest Lenszyk musi zostać
Orest Lenszyk musi odejść[/b]
czy jeszcze za wcześnie?
qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pierwszy trening dzis o 17
Pewne? Bo pojadę dzisiaj i zobaczę jak zapierdalają. :)
Witamy trenerze, zrób porządek z kopaczami i rozwal te układy!!
na interii pisało :) więc raczej tak
No więc się może nareszcie skończy wieczne narzekanie na trenera ;) Panie Lenczyk powodzenia!
Witam:), cieszy iz dziwczynom skończy sie zwalanei wszystkiego na trenera.....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
kiedys w hokejowej sekcji mielismy podobnego trenera do pana..dal rade i Pan równiez da,tego oczekujemy od Pana:)
Witamy:)
wszyscy na trening :) pokażmy, że jest ciśnienie na dobre wyniki
Wreszcie mamy trenera o mentalności generała a nie kaprala czy porucznika. Moje prośby zostały wysłuchane. Teraz tylko choćby punkt w Warszawie i potem będzie tylko lepiej!
witam i powodzenia
Witam serdecznie i życze powodzenia w Cracovii .
,,Na koniec Lenczyk zaskoczył wszystkich zapraszając na popołudniowy, pierwszy swój trening w Cracovii... Tomasza Rząsę. Pełnomocnik zarządu do spraw sportowych ma pomagać szkoleniowcowi w prowadzeniu zajęć,,
To mi się bardzo spodobało,dobrze wróży naszemu klubowi :)
powodzenia w walce z pseudo grajkami
Witam i życzę powodzenia.
Gra i buczy:D
HEjjjjj ,HEJJJ,Cracovia:) znow sie napilem,ale teraz mysle ze,ze szczescia:)
go go go go go go go go
Lenczyk dzisiaj objął swoje obowiązki. Nowy szkoleniowiec podpisał kontrakt obowiązujący do końca czerwca 2011 roku.
- Bardzo mi miło, że trener Orest Lenczyk zechciał przyjąć naszą ofertę i podjąć się trenowania drużyny Cracovii - podkreśla prof. Janusz Filipiak, prezes Cracovii.
Dodał, że z Płatkiem klub rozstał się za porozumieniem stron zaś Lenczyk nie był jedynym kandydatem na nowego szkoleniowca "Pasów".
- Rozmawialiśmy z innymi kandydatami, ale te z Lenczykiem były najbardziej konkretne. Jednym z decydującym czynników było to, że zaproponował aby przejąć drużynę już dzisiaj. W naszej nie za dobrej sytuacji - chociaż nie chcę dramatyzować - było dla mnie bardzo ważne, że odpowiedzialność za drużynę mogę przekazać trenerowi - powiedział Filipiak.
Ambicją trenera Lenczyka jest, aby "Pasy" na wyremontowanym swoim stadionie mogły rozgrywać w sezonie 2010/2011 mecze w ekstraklasie. Zapowiedział, że jeszcze w tym "okienku transferowym" krakowski zespół może zostać wzmocniony, ale nie padły żadne nazwiska.
- Nie wiem czy jest to optymistyczne, że drużyna w dwóch meczach strzeliła dwie bramki. Jednak strzelając jedną bramkę można wygrać mecz, tym bardziej zdobywając dwie. Jednak problemem jest gra obronna, defensywa. Najbliższe dwa, trzy mecze gramy z zespołami, które już tych bramek trochę nastrzelały. Będziemy starali się w najbliższym czasie skupić na tym, aby "pozatykać przerwy w tamie" aby nie doszło do sytuacji, że dalej będzie się przegrywać z kretesem - powiedział Lenczyk.
Orest Lenczyk urodził się 28 grudnia 1942 r., grał w m.in. Sanoczance Sanok, Stali Sanok, Ślęzie Wrocław. Do tej pory trzykrotnie pracował jako szkoleniowiec w innym krakowski klubie, Wiśle. Zdobył z nią mistrzostwo kraju w 1978 roku. Potem trenował piłkarzy "Białej Gwiazdy" w sezonach 1984/85, 1994, 2000/2001. W minionym sezonie był szkoleniowcem I-ligowego wówczas KGHM Zagłębia Lubin, który wywalczył awans do ekstraklasy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)