jak przegramy ten mecz ,to przez Ślusarskiego - od najlepiej zarabiającego kopacza w Cracovii ,można wymagać zdecydowanie więcej.Gdyby to zrobił Moskała ,to już byśmy go chyba internetowo wieszali.Dlaczego on nie podał do Pawlusińskiego piłki ,cholerny samolub ?!
-
-
Legia------Cracovia 0-0
ludzie damy rade Bartek dostanie zjebke i będzie ok
Witam wszystkich.Jestem mile zaskoczony naszą grą ,mam nadzieje że wytrzymamy do końca ...
Panie profesorze, ten Matusiak to nie jest zły pomysł.
O ile Bartek świetnie sobie radzi z wypracowywaniem sytuacji, potrzebny nam jest egzekutor.
Matusiak+Zganiacz i jest super, a jak do tego jeszcze Radomski doszedłby jest fenomenalnie :)
Cabaj, 2 niepewne interwencje , na poczatku jakby Rybus przymiezył w krotki rog to by było 1-0 potem dobrze ze nie było goscia z legii na dobitke /obrona nogą cabaja/ bo znowu by był aczysta dla legii.
obserwuje dalej Cabaja:):)
najbardziej mnie wku....ją porażki po pięknym meczach i niewykorzystanych sytuacjach !!!
Nie podał, bo chciał zaskoczyc... i obrońca Legii i Mucha spodziewali się podania do Pawlusińskiego dlatego zdecydował się strzelac jednak Mucha znów pokazał, że jest świetnym bramkarzem.
Spokojnie mogło być już 2:0 dla nas.
Legia ma dziurawą obronę jak sito rybaka.
W sumie wychodzi na to, że Cracovia gra lepiej od Legii. Mecz mi się podoba i trzymam cały czas kciuki!
Kaszuba by wykorzystał
własnie co z Kłusem?
motywacje znam tylko z football managera ale zjebka w tym momencie to nie najlepszy pomysł
powiedziałbym cos w stylu:
wiecej spokoju i zimnej krwi pod bramką i bedzie dobrze
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Dlaczego on nie podał do
> Pawlusińskiego piłki ,cholerny samolub ?!
tez sie nad tym zastanawialem,ale jak ogladnalem ta akcje pare razy to stwierdzilem ze Darek mogl sie lepiej ustawic...nie wiem dlaczego on zblizal sie do Bartka,zamiast rozciagnac na dlugi slupek,wtedy podanie od Bartka i sam na sam z bramka...moze dlatego Bartek nie podawal...ale jak nie podawal to powinien to strzelic...
boje sie tego szalachwoskiego....
Baran powinien zastopowac,bo jeszcze jeden taki faul i zarobi czerwien...
Szala po raz kolejny zagrywa jak Tupalski, nonszalancja go zgubi.
Niech tam Sasin czy Plastik czuwają może uda się wykorzystać kolejny błąd Szali
Jest jakiś sposób żeby nie zrywało połączenia i żeby nie pojawiał sie komunikat o konieczności wykupienia konta premium na JustinTv?
coraz bardziej mi sie podoba Moskała na skrzydle ... może coś z tego będzie
Znowu okres ładnej gry.
Podoba mi się coraz bardziej Derbich, ładnie wychodzi, celnymi podaniami uruchamia Ślusarza.
Moze któraś z tych akcji zatrybi.
Co to znaczy ustawienie zespołu i taktyka ...
jak mógł Płatek odstawić Barana ??? Najlepszy obok Derbicha kopacz Cracovii....
Yoozeff Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest jakiś sposób żeby nie zrywało
> połączenia i żeby nie pojawiał sie komunikat o
> konieczności wykupienia konta premium na
> JustinTv?
[b]SopCast[/b] - tam tego komunikatu nie zobaczysz ;)
no,oby sie ziscily moje marzenia
Pawlusinski , strzelze to!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)