Smuda nie jest juz dogadany z Polonia?
-
-
Kto trenerem Cracovii?
wybrac to sobie moze nawet Fergusona czy Pepa z Barcy :)
tylko co na to wybraniec ?
Zaporowe wymagania to znaczy zbyt wygórowane.
Ja myślę że trenerem zostanie.....................................................................................
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr Płatek.
Czyli wszystko po staremu.
P.s A resztę powie drugi trener
Łazarek. hahaha ... żartowałem haha ... musiałby latać z piórkiem w d...e i udawać chińskiego bociana.
Platek poprowadzi nas jeszcze w jednym max dwoch meczach
Ja też uważam, ze trenerem pewnie zostanie Artur Płatek. Żaden szanujący się szkoleniowiec nie przyjdzie do tak źle zarządzanego klubu i będzie pracował za darmoszke. Nie da się utrzyć dupy szkłem od tak poprostu...A jak by już Profesora coś olśniło to przyjdzie zapewne jakiś adept sztuki trenerskiej lat pewnie około 32 ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiegp bo dla twórcy filozofii "produkcja piłkarza netto" to kryterium jest najistotniejsze!!!!!
No nie załamujcie mnie. Mam nadzieję, że nie spełni się ten czarny scenariusz.
Chyba dzisiaj już nic się nie dowiemy...
Jak to. Dowiedzieliśmy się.
Trenerem jest Artur Płatek
To by znaczyło że Filipiak nas spuszcza z ligii.....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Nie sądzę. To by znaczyło wg mnie, że nie mają innego kandydata
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie sądzę. To by znaczyło wg mnie, że nie
> mają innego kandydata
Ergo
Filipiak spuszcza nas z ligi
To znaczy że zarząd dalej ma zaufanie do Płatka bo kandydaci są.
Płatek zostaje.Info 100% pewne.
Ma ktoś jakieś konkrety czy to są tylko dalej wasze gdybania =/
co jest w końcu z tym Płatkiem ...? wyleciał czy dalej będzie nas ośmieszać ??
Może się mylę ale po wypowiedziach piłkarzy "kopaczy" m.in Cabaja czy "Plastika" widać że oni sami już chcą nowej krwi trenerskiej ...
No to jutro wszyscy na Wielicką!
Mazi oni są od grania ,a nie od wybierania sobie trenerów!!!
Niech sobie jeszcze zaczną autobus na wyjazdy wybierać,napoje podawane podczas meczu i muzykę przed i po spotkaniu
Jeśli to prawda,że Płatinho zostaje,to robimy wjazd z bramą na pełnej towarzyszce na Wielicką :)
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To znaczy że zarząd dalej ma zaufanie do Płatka
> bo kandydaci są.
Niekoniecznie. To może oznaczać, że Profesor wracając dziś do Polski, nic w weekend nie ustalił. Być może z kimś prowadzane są rozmowy, ale nie ma finału, więc i informacji brak.
Rozrabiaka .... jeśli tylko to by miało sprawić że skończyli by kompromitować klub i jakoś zaczęli grać to owszem czemu nie ... nawet sam mogę im te napoje przynosić muzykę odtwarzać i autobusem wozić =)
NIECH TYLKO KUR.A ZACZNĄ COŚ GRAĆ !!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)