Dobra, fajnie było, pośmialiśmy się ale myślę, ze temat pomału dojrzewa do zamknięcia...
-
-
plebiscyt na hasło na autokar Naszych piłkarzy
Wydaje mi się że jest do zamknięcia odkąd trenerem nie jest już Stefcio... Wtedy to miało klimat, teraz to już trochę "odgrzewanie trupa" ;)
"Chłopcy na remis"
Dlaczego niby zamykać temat ? To chyba najzabawniejszy temat na forum :) Poza tym po chwilowej przerwie powoli staje sie znowu aktualny .
"Dajmy sobie po razie"Cracovia...
Po ostatnim wyjeździe do Sosnowca:
"Cała Polska protestuje i nie kibicuje przez pierwszą połowę.
CRACOVIA zawstydziła całą Polskę - nie kibicowała dwie połowy"
8 dni później
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Remis gwarantowany" :) Leesiora nic nie pobije
> !!
No, ostatnio (ale to było przed meczem z Polonią Bytom) mój brat zaproponował:
"Jeden Klub, Jeden Trener, Jeden Punkt" :-)
Teraz już nawet to mało aktualne.
Papierosek + flaszka = remis albo porażka :)
a moze przydalby sie plebiscyt dla kibicow Cracovii ???
proponuje ,
1) dzielnych i odwaznych tylko nas 150 !
2) to my wasiluka tępimy
3) za Cracovia pojde zawsze
4) Orange sport fan
5) jestesmy tam gdzie nasza Cracovia gra
po Polonii to moze -ZA NAMI PRZYJADA PRAWDZIWI PILKARZE- a jak stanie sie cud i wygramy z Odra to moze - PRAWDZIWYCH PILKARZY JESZCZE NIE MA ALE GODNIE ICH ZASTEPUJEMY!-
Propozycje Izbika wymiatają :)))))))))
"tan autokar byc moze przywiezie kiedys punkty"
dzieki SCOT- ale niestety to prawda,czeba czasem znalezc poczucia humoru nawet w takich chwilach/
ta gramatyka to po paru warkach-sorki
"Nadzieja matką głupich"
"Gdyby nie na Wielickiej liście, to wtedy zobaczylibyście..."
hahaha lesior zmiazdzyl system
Wybaczcie że się powtarzam ale...można by obkleić autokar w pasiastą grafikę, ciekawą i przyciągającą oko i wybraną np. przez zorganizowany konkurs na ten projekt, - lecz wolałbym by tym się zajęła profesjonalna agencja reklamowa, a co do nazwy autokaru może to być np(. po angielsku Cracovia Travel lub Club, a po naszemu to proste "Cracovia Kraków" Proste czytelne i bez ....................
(folia wylewana - druk solwentowy)
TYLKO CRACOVIA ZAWSTYDZIŁA TURBODYMOMENA:)))!! Oczywiście tak na rozluźnienie.:)
przerywnik........dzis bylem z moja nazeczona i z jej koleznaka w trojkocie ...ale to nie na autokar
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)