Jaga już prowadzi.
to znaczy,że po czterech kolejkach możemy być na ostetnim miejscu.
-
-
Inne mecze I kolejki
Odra oddaje wiosenną pożyczkę.
zawsze mozna patrzec na to z tej strony ze az przez cztery kolejki nie bedziemy na ostatnim miejscu
Nie ma to jak pozytywne myślenie :)
jak widze jak gra ta odra to mnie normalnie szlag trafia. :/
Zapraszam wszystkich fanów klubu Cracovia na forum www.all-sports.pl są tam umieszczone linki (dział ekstraklasa tv online) które przeniosą bezspośrednio na strone gdzie będzie pokazywany mecz Sląsk Wrocław-Cracovia.Zapraszam również do zarejestrowania sie na wyżej wymienionym forum.Rejestracja umożliwi do skorzystania z naszego czatu gdzie będzię fachowa pomoc.Zachęcam również do pisania postów i surfowania bo forum dla prawdziwych kibiców.Znajdziecie tam wszystko czego pragniecie.Pozdrawiam
[yourtv.com.pl]
[www.justin.tv]
ALE NOWAK NA KRZYWY RYJ :D
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaga już prowadzi.
> to znaczy,że po czterech kolejkach możemy być
> na ostetnim miejscu.
Można na to postawić jakieś pieniądze. Obawiam się, że do czasu wylotu dyletanta - praktykanta będzie zestandaryzowane 0:2 na wyjazdach i remisy ze słabeuszami w Sosnowcu.
Autor: Blady Niko (IP zapamiętane)
>Odra oddaje wiosenną pożyczkę.
To było więcej niż pewne, przecież to dżentelmeni.
tu mecz Lecha: http://www.justin.tv/rebelxtra
chwile idzie i wyskakuje ze trzeba wykupic konto..
trzeba niestety odświeżać co kilka minut, ale lepsze to niż nic
ja ogladam jednak na sopcascie :)
instrukcja dla firefox: narzędzia-> opcje-> zaawansowane-> sieć-> ustawienia-> ręczna konfiguracja serwerow proxy, wpisujemy 174.142.24.201 i port 3128 -> ok,odświeżamy i nie mamy już limitów.
mi też tak zadziałało na Safari
ale piknik w Gliwicach :>
Korona-Polonia
Naprawdę dobry mecz narazie 0-0.
1-0 dla Korony. Ale Andradina zapakował.
Koroooooooona!!!!!
no to jaja panie w Kielcach
Korona - Polonia 3:0
k.rwa mać! Polonia grać!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)