Szukałem wszędzie i nie mogę nigdzie tego znaleść . Wie ktoś może do kiedy zawodnicy mają kontrakty ? Chciałbym to wiedzieć chociażby z tego że nie wiem ile jeszcze czasu będę się męczyć patrząc na niektórych piłkarzy . Na podstawie tych danych można też ocenić politykę transferową klubu . Czyżby nikogo nie udało się pozbyć z klubu przed końcem kontraktu ? Moskały , Wasiluka , Karwana ?
-
-
Do kiedy poszczególni piłkarze mają kontrakty ?
Skarb kibica PS.
moge zeskanowac, ale za kilka minut dopiero
Moskala jak dobrze pamietam przedluzyl kontrakt o rok
Wasiluka zostaw w spokoju!
Krwan moze isc
Scot kogo Ty sie chcesz pozbywac?
Moskałe,ktory wedlug duzej ilosci osob jest najjasnijszym punktem w ofensywie,strzelil nawet gola jednak sedzia odgwizdał watpliwego spalonego. I Wasiluka,który swietnie sobie radzi na obronie?? Wystarczyło oglądnąc sparing z Sandecją byli najbardziej wyrozniajacymi sie pilkarzami a obecni na tym meczu kibice z Sącza wymieniali tylko te oba nazwiska i mowili o nich w samych superlatywach.
tez slyszalem ze Moskała jest jasna postacia naszego zespolu w tym okresie przygotowawczym:)
Wasiluk na stoperze jeszcze nie gral, dajmy mu szanse. co do Karwana, to tez moze sie jeszcze odrodzi? On mogl grac slabo, przecez w naszej defensywie co chwila byly zmiany, mogl nie byc w pelni formy przez to. trzeba poczekac, a noz widelec bedzie z nich pozytek;))
a po kiego grzyba się pozbywac tak obiecującego stopera jak Wasyluk?
To może być stoper klasy Węgrzyna co i obroni i coś wsadzi z przodu z 5 razy w sezonie.
a i poda na 40 metrów jak skrzynia.
Tylko trzeba a) nad nim pracować b) kibice muszą mu dac szanse bo narazie to chłop pewnie sam liczy dni kiedy wreszcie pójdzie tam gdzie nie będzie na każdym meczu wyśmiewany.
Popieram. Dziwię się tym, którzy zapalczywie Wasyla krytykują. Nie mogę tego zrozumieć, bo jest to bardzo dobry piłkarz.
Eno do bardzo dobrego to jemu jeszcze bardzo daleko....zresztą ilu jest w Polsce kopaczy co tak naprawdę umieją grać w piłkę? pewnie by się na palcach rąk zliczyło.
Natomiast Wasiluk może grać naprawdę dobrze na stoperze!
Jak jestem przeciwny gry Wasilka w PASACH to powiem że na stoperze nie ma ch..ja na niego.
to jest chyba dla niego pozycja. Może być z niego naprawde niezły piłkarz.Byle nie na skrzydle bądz w pomocy.
Przedłużenie Moskale kontraktu to jest skandal i działanie na szkodę spółki ! Ten napastnik w 20 meczach poprzedniego sezonu ekstraklasy strzelił 1 gola / słownie JEDENEGO / . Świetna średnia 0,05 gola na mecz ! Ja to myślałem że klub trzyma część z tych piłkarzyków tylko dlatego że mają jeszcze obowiązujące kontrakty i , że będzie się ich sukcesywnie pozbywał .
A wogóle czy jest w klubie jakaś osoba która zajmuje się tylko i wyłącznie szukaniem nowych zawodników ? Maczugowaska ?
Rząsa :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)