Tak się pytam,bo na prezent potrzebuję,a z tego co pamiętam w tamtym roku były juz do nabycia w tym czasie.Pozdro.
-
-
Czy przed gwiazdką będą do nabycia karnety na runde wiosenną?
No właśnie tez mnie to interesuje;-)
a ile tak mniej wiecej to bedzie kosztowac?
Skoro jest o tym cichutko
to znak ze raczej nie bedzie karnetow przed gwiazdka.
Mozecie z tego wybrnac wreczajac talon na karnet :-)
Forma graficzna dowolna plus zapewnienei tego obdarowanego ze jak tylko karnety beda to im go kupicie.
Taki trick mi przyszedl do glowy.
pozdro
O ku...a zapomniałem ,ze tu panuje zasada pytania tylko i wyłacznie co można zrobic dla Cracovii.Pytanie,,co Cracovia może zrobić dla mnie''jest grubym nietaktem,tak więc przepraszam.
PS.Czekam z niecierpliwością na kolejną relację on-line z ceromoni podpisywania kontraktów z nowymi zawodnikami,mam nadzieję,że tym razem z happy endem.Niezła szopka.
O ku...a ale Ci się fajnie pie...y!!! Weź za telefon , zadzwoń do klubu.
numery na www.cracoviakrakow.com zapytaj sie czy bedą i nam tu napisz.
Ja też jestem zainteresowany. Chciałbym aby Anioł mi go przyniósł pod choinkę.
A niech strace:
Telefon - sekretariat:
+48 12 294-05-14, +48 12 294-05-15
Telefon - Piłka Nożna:
+48 12 294-05-11
nawet bym zadzwonił ale nie mam wyjscia na miasto w robocie.
Oczywiście zgadzam się. Pamiątki i karnety powinny być dostępne "pod choinkę"!
Będe Ci wdzięczny jak znajdziesz kiedys chwile wolnego i zadzwonisz w tej sprawie do klubu i dasz mi tutaj znać,bo tak sie składa,ze ja obecnie nieposiadam telefonu.Dziwne co nie?
No dziwne. Ale niektórzy ludzie są dziwni :/
Ale dzięki temu świat jest piękny :)
zabawa , znowu wasyl-kolejarz Ci podprowadził telefon..?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)