mają zostać tacy trenerzy jak listonosz kręt Szarliński i Trela a pozbywają się takich trenerów jak Górecki czy Gędłek to koniec świata zupełna nie kompetencja
-
-
Piotrze GÓRECKI- dziekujemy za wszystko...
prezesik 100% racji nic dodać nic ująć.
prawda jest taka że TABISZ przyjałby nawet hydraulika byleby oszczędzić 50 pln; jeden z trenerów podobno przez 1.5 roku pisał podania o przyjęcie bo będzie pracował za mniejsze pieniądze ale chyba nie zdązł zrobić matury ale już pracuje z naszą młodzieżą j
Nie wiecie czy sam nie odszedł by zajmować się córką.
Więc bez pierdolenia
Nie wiecie czy sam nie odszedł by zajmować się córką.
Więc bez pierdolenia. Może by za to jakiś mecz charytatywny ? ME kontra kibice ?
moze forumowicze kontra pierwsza druzyna? jestem chetny
Możnaby. Warto pogadać z Stowarzyszeniem :). Może medialny patronat objęłaby ESKA i TP!.
+ interentowe aukcje pamiątek. Do tego cały dochód z Kabanosika :). Do załatwienia, tylko znając pasiastą brać, zbieranie się chętnych zajmie wiele czasu
Przy każdym meczu w Sosnowcu+wyjazd dołożyć do każdego biletu symboliczną złotówkę by później przekazać całą kwotę trenerowi Góreckiemu.
Obawiam się, że na to tylko czeka J.T. To by był precedens, ponieważ finansowanie Trenera ( tak zasłużonego dla Pasów) z pieniędzy innych niż Klub to byłaby ...radość dla niektórych. Zwłaszcza, że można by to pomnożyć x ilość Trenerów grup młodzieżowych
11 dni później
Trenerowi Góreckiemu MKS nie przedłużył umowy tzn kontraktu na trenowanie juniorów- argument - "bo tak". Jeśli chodzi o Stowarzyszenie, pod którego "szyldem" prowadzi rocznik 97 , to Górecki, jak i inni Trenerzy są bez nadal bez wynagrodzenia i umów - niektórzy z nich pojechali z drużynami na czarno( na własny koszt) na obozy, a niektórzy nie. Może podzielić pensję Płatka na innych Trenerów, którzy mają zapał do ROBOTY?
Skurwysyny jebane to z tabiszaka i filipczaka!!!!
mloda wygrala a bramki zdobywali zawodnicy sprowadzeni wlasnie przez Goreckiego. Dynąrek i Dudzic...a jest ich jeszcze kilku. W 92 wieczorek.witek.florek... Teraz inni na jego pracy sie slizgaja...
Wieczorka i Witka nie sprowadził Górecki.
oczywiscie ze tak. Zapytaj ich samych
Wieczorek przyszedł do rocznika 91 za czasów Antkiewicza. To, że Witek przyszedł do drużyny za kandecji Góreckiego wcale nie świadczy o tym, że to on go sprowadził.
to nie jest post kto kogo ściągnął !!!, Piotrek pościągał wielu fajnych kopaczy ale oczywiście jak któryś się okazał perełką to od razu zarząd przypinał sobie ordery a nie człowiekowi co ich wypatrzył , i cały czas jechał na garbie Piotrka.
zgadzam sie z adaminkiem. Staszek najlepiej wykresl swoje posty bo mijaja sie z prawda. Z tego co wiem ponoc tr jest teraz w Kszo.
wislacki pies antkiewicz - z tego co wiem - nie trenowal nigdy 91
audax - pomyliło Ci się raczej z Trelą. U Antkiewicza nie dopatrzyłem się wiślackich korzeni. Trela ma rodowód.
znam i trele i antkiewicza
Trela jest z gtsu, ale tam dostal solidnego kopa w dupe - doslownie - on pomagal w pewnym okresie stawowemu w juniorach
dzis ma ogromny zal do psow
antkiewicz [b]nigdy[/b] nie byl ze swoim zespolem przy Kaluzy "ja sie w to nie bawie" i chodzi mi tutaj o trampkarzy ktorych prowadzil...
natomiast zabieral r 93 na Reymonta by zobaczyli dobry futbol!!!
zreszta r 93 to byl rocznik Sadko ale gdy ten poszedl przy Bialasie w "gore" zwolnil miejsce Antkowi, ktory zaraz potem oswiadczyl, ze dostal
drozyne ktora nie wie co marobic na placu
podobnie bylo w r 95
teraz jest po stazu w niemczech, ale jakos do klubu nie wrocil tzn do r95, a mial byc z nim na obozie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)