poważnie??byłem właśnie dziś ok 13 i kupiłem jeszcze 12sztuk dla 4 osób....możliwe że będe mieć do sprzedania komplet biletów na mecze Nasze od piatku-niedzieli bo wziąłem jeden komplet więcej,ale narazie pytam po kumplach-jeśli żaden nie weźmie to dam znać tutaj.
-
-
Puchar Kontynentalny w Krakowie
ja bylem na wielickiej o 16 i bez problemu kupilem bilety!!
byłem w Bronxie przed 18 i bilety były (nie wiem ile ale były)
Panowie potrzebowałbym bilet na piątek jak ktoś może kupić (POMÓC) to byłbym wdzięczny.Odebrałbym w piątek przed lodowiskiem.Jak ktoś byłby taki OK to Priv:)
Uwaga konkurs!
Telewizja Polska wspólnie z klubem przygotowała konkurs! Wystarczy odpowiedzieć na proste pytanie, mieć trochę szczęścia, a można wygrać karnet na Puchar Kontynentalny!
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/aktualnosci/uwaga-konkurs-czekaja-nagrody
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/cracovia-zagra-w-pucharze-kontynentalnym
:)
Hefko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepiej grać z Kazachami pierwszy mecz, bo będą
> po długiej podróży i można przypuszczać, że
> będą trochę podmęczeni.
[url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=5777&x=0[/url]
to by było na tyle jeśli chodzi o podmęczenie :)
siema. nie mam mozliwosci nabyc biletu na jutro na 18 w przedsprzedazy. czy jest szansa ze dostane je ok. 17 w kasach przy lodowisku?
ja mam taki sam problem. i rowniez chciałbym spytac czy nie bedzie problemu z kupnem przed piątkowym meczem?
Trza wyczaić w którym hotelu nocują i robić w nocy kocią muzykę...;)
Kazachowie widziani jak stali w korku na Dietla,wygladali na zmeczonych życiem:D
Witam!
Z tego co wiem nie bedzie problemu z kupnem biletów przed spotkaniem z Kazachami. Ponoć ponad 700 wejścówek dopiero jest sprzedanych!
Hockey Archiwes Napisał(a):
> Witam!
> Z tego co wiem nie bedzie problemu z kupnem
> biletów przed spotkaniem z Kazachami. Ponoć
> ponad 700 wejścówek dopiero jest sprzedanych!
Ten co od dziś na forum najwięcej wie....
Kostek - to się jeszcze okaże- czy będę miał coś do powiedzenia na tym forum.Póki co wolę się nie wychylać z wiedza hokejowa . Ale czas pokaże...
Hockey Archiwes Napisał(a):
> Kostek - to się jeszcze okaże- czy będę miał
> coś do powiedzenia na tym forum.Póki co wolę
> się nie wychylać z wiedza hokejowa . Ale czas
> pokaże...
Drugi FortArt na forum? :D
A propos, gdzie będzie młyn usadzony?
Standardowo za bramką tam gdzie zawsze Sylwek zobaczysz bębny, Paszczaka i innych m.in. mnie :P te same twarze to trafisz :D
Siema Pasiaki !!!
Czy jutro przed godziną 18:00 dostane bilet na mecz w kasach biletowych przy lodowisku ??
Cracovia Kraków
Przyjdź to się przekonasz! :)
MaCiej_KSC Napisał(a):
> Siema Pasiaki !!!
> Czy jutro przed godziną 18:00 dostane bilet na
> mecz w kasach biletowych przy lodowisku ??
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> Cracovia Kraków
Też jestem Ciekawy.
Nie dałem rady wpasc na wielicką w tygodniu a nie chcialbym jechac bo mam troche a jakby ktoś miał info czy bedą bilety w kasach przed meczem to prosze o info;D
beda bilety w kasach !!!!!!
Kazachowie nawet w najczarniejszych snach nie przypuszczaja przy jakiej publicznosci przyjdzie im zagrac , licze , ze doprowadzimy do tego , ze zadrza im nogi na poczatku !! to nasza jedyna szansa !!
DO BOJU CRACOVIA !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)