Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Co dalej ze SKF Wspierania Młodych Talentów?

• Hokej
    • Rozpoczęto 25.06.2009 o 00:07
      Ostatnia aktywność 25.06.2009 o 00:07
      868 wyświetleń
    • mercedes ksc mistrz

20
      0
    • 25.06.2009 o 00:07
      Post #521430 25.06.2009 00:07
    Na forum piłki nożnej już wrze.Odszedł Prezes SKF Wspierania Młodych Talentów"100-lat Cracovia" Rafał Wysocki a u nas cisza.Prezesowi dziękujemy za współpracę a jeszcze nie tak dawno wydawało się ,że ta współpraca się zacieśni.A teraz co? Wisimy w próżni.W klubie absolutnie nie ma z kim rozmawiać o młodzieży,jedyny trener młodych hokeistów nie otrzymuje pensji, nie wiemy jakie drużyny zostały zgłoszone do rozgrywek?????.Może ktoś jest mi w stanie powiedzieć z kim rozmawiać na ten temat?I znowu to samo co kiedyś.Klub ma młodzież daleko ,daleko ..... w ....nosie.Trzeba by było się bliżej przyjrzeć kto był v-ce prezesem stowarzyszenia bo chyba w tym tworze nie działał sam prezes,skoro jest ono wpisane do KRS-u jako organizacja pożytku publicznego i została zgłoszono do PZHL-u na zasadach UKS-u.Należałoby sie równiez przyjrzeć jak było stowarzyszenie finansowane i na co wydawano pieniądze z grantów z Urzędu Miasta skoro ich właściwie nigdy na nic nie było a sekcje tak piłkarskie jak i hokejowa utrzymywały się ze składek a sprzęt kupują sami rodzice..Skąd czerpano jeszcze pieniążki na szkolenie młodzieży?Nie o same pieniądze tu chodzi bo byłoby to zbyt egoistyczne podejście do sprawy.Ktoś w tym stowarzyszeniu jeszcze musiał być w Zarządzie i jakie to osoby.Może wytłumaczyłyby parę spraw.I albo walczymy o jego przetrwanie albo go grzebiemy.Skoro czytam na forum,że młodzi piłkarze płacą za boiska trningowe MKS-owi to pewnie hokeiści płacili z grantów za lód na Siedleckiego.Toż byłby to wtedy sztuczny twór do niczego nam nie potrzebny.Jeżeli działał na zasadach o których myślę to trzeba zrobić ostre cięcie i przedewszystkim nie przystępować do żadnych rozgrywek w nowym sezonie.To pierwsza nasuwająca się myśl a inne pomysły myślę,że się szybko pojawią.Są wyjścia z sytuacji i to myślę ciekawe (zreszta podpatrzone w innych klubach).Zobaczymy co wtedy klub zrobi jak nie będzie miał drużyn młodzieżowych.Panowie prezesi nie sztuką jest płacić kary do PZHL-u,bo hokeisty nie wyszkoli się w ciągu roku.Te wpakowane w studnię PZHL-u pieniązki lepiej wydac na szkolenie młodzieży i sprzęt.A więc czekamy na "witaj szkoło i witaj nowy sezonie 2009/2010!!!!!

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie