takie pytanko- czy na tym forum mozna miec inne zdanie niz,,reszta?"zawsze jak ktos wpisze post nie zachwalajacy dzialalnosc pewenych osob w klubie odrazu jest kasowany ! czy na tym forum trzeba byc KLAKIEREM?......................
-
-
czy mozna myslec innaczej?
o co tobie chodzi???
marianie_S masz calego jednego posta wiec powiedz nam kto Ciebie tak skrzywdzil (kasujac cos), ze nam o tym piszesz?
to może napisz teraz co sądzisz i o kim.
i podaj parę przykładów, bo może wiesz coś, czego nikt inny nie dostrzega...
rzeczywiście ja czegoś takiego bynajmniej nie zauważyłem, mogę wypowiedzieć się na każdy temat w każdej formie, ale jak normalny, cywilizowany człowiek, a nie jak cham.
jeśli natomiast próbujesz wszystkich zwyzywać od najgorszych, wyżyć się i poprzeklinać to nie dziw się, że będziesz tak traktowany.
poza tym nikt ci nie karze na tym forum przebywać i nie widze powodu abyś zakładał następne tak durne i niepotrzebne nikomu poza tobą tematy.
zawsze można wejść sobie na inne forum, tam gdybyś cokolwiek nieprzychylnego napisał od razu dostałbyś bana, a później pojawiałby ci się jakiś tajemniczy error.
wydaje mi się, że tutaj masz trochę większą swobodę, możesz mieć własne zdanie i je wypowiadać, tylko trzeba to robić w ludzki sposób, a wtedy na pewno nikt ci nic nie skasuje...
Wiadomość zmieniona (01-12-03 21:08)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)