Witam Jestem kibicem cracovii i gram w Counter Strike stworzyłem klan Cracovia Kraków chce was zaprosic na strone tego klanu www.cracoviakrakow.tk zapraszam do częstego odwiedzania strona jest nowa i bede ją doskonalił a graczy zapraszam do rekrutacji :D
-
-
www.cracoviakrakow.tk
może jak już podbierasz grafiki z www.KSCracovia.com, to wrzuć baner lub chociaż linka na 'swojej' stronie.
Ja bym proponował stworzyć jeszcze dywizje CS: Source. Ja moge załatwić chociaż 3 ludzi do CS: Source
Skoro jestes kibicem to pisz nazwe swojego klubu z duzej litery...
To jest Klan CSa 1.6 :D a banerek dałem tam w rotatorze gdzie pisze kliknij tutaj :D
[quote]a banerek dałem tam w rotatorze gdzie pisze kliknij tutaj[/quote]
z tego co widzę, w rotatorze pojawiają się tylko tapety z KSCracovia.com a chodziło o baner/button po którego kliknięciu przenosiło by na stronę z której pobrałeś te grafiki.
Ja tam idę z duchem czasu i gram w następce CS czyli Team fortress 2 :) OGIEŃ
ok dam banerek zapraszam na te strone do rejestracji ! ! bardzo proszę
Ziemia święta na kałuży tu Cracovio zawsze będziesz miała wiernych kibiców którzy kochają cię z tobą będą po życia KRES !!! Siaalalalalala sialala sialalala................
wbijajcie na te stronke i rejestrujcie się bardzo proszę DZIŚ NA MECZU !! WINER !!
mówiłem że winer !! pasy pasy cracovia !! !! !! kozacki doping !! !! HEEEEEEEEEEEJ CRAAAAAAAAACOOOOVIAAAAAAAAAA sialalalala !!
Bardzo proszę się rejestrować :D i zapraszam do rekrutacji :D
Artek1607 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo proszę się rejestrować i zapraszam do
> rekrutacji
A po co ?
Tylko zniechecasz potencjalnych uzytkownikow takimi codziennymi tekstami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)