No to kolejne 13 dni stanu przedzawałowego....
Już sobie załatwiam wolne w pracy ;))
-
-
Baraże o ekstraklasę
"Przysługuje odwołanie do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Warszawie za pośrednictwem Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych w terminie 30 dni od otrzymania decyzji wraz z uzasadnieniem."
Z onetu. O UEFIE gdzieś wcześniej czytałem. Oświećcie mnie, jest jeszcze szansa, że ŁKS jednak dostanie licencję?
Zwróćcie uwagę na dzisiejsze uzasadnienie komisji, brali pod uwagę dokumenty które ŁKS dostarczył po terminach. Gdyby pseudodziałacze postaraliby się trochę bardziej niż trąbili o tym we wszystkich gazetach moglibyśmy mieć zupełnie inną decyzję. Formalnie rzecz biorąc wydaje mi się że komisja i tak złamała prawo.
Nie zmienia to faktu że dzisiejsza decyzja uradowała mnie niezmiernie:) Nie mam żadnych dylematów moralnych że gramy w barażach a ŁKS leci. Życzę im żeby pogłoski że w przypadku nieprzyznania licencji mogą wylądować nawet w V lidze się nie sprawdziły.
Samopas ale o żanych dokumentach nie ma mowy: "Wątpliwości w tym zakresie nie rozwiało wystąpienie w trakcie obrad Komisji prezesa Klubu ŁKS Łódź SSA, Pana Romana Gałuszki, gdyż nie było ono poparte żadnymi dokumentami pisanymi."
http://www.pzpn.pl/?inf=16209
no ale mamy na barzae jednego grajka mniej chyba???czy polczak zdazy wrocic?
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Samopas ale o żanych dokumentach nie ma mowy:
> "Wątpliwości w tym zakresie nie rozwiało
> wystąpienie w trakcie obrad Komisji prezesa Klubu
> ŁKS Łódź SSA, Pana Romana Gałuszki, gdyż nie
> było ono poparte żadnymi dokumentami pisanymi."
Jest w punkcie o umowie ŁKS-u z Bełchatowem na wynajem stadionu.
sedzia Napisał(a):
> no ale mamy na barzae jednego grajka mniej
> chyba???czy polczak zdazy wrocic?
Podobno ma być w Krakowie 10 czy 11.06
buendia Napisał(a):
> ŁKSowi zostało już tylko odwołanie do Sądu
> Administracyjnego, albo do UEFY. Co będzie jeśli
> już po wygranych przez Cracovię barażach
> któraś z tych instytucji pozytywnie rozpatrzy
> odwołanie łodzian i przyzna im licencje? Nagle
> powiedzą nam, że baraże się nie liczą i
> Cracovia idzie do 1 ligi ???
Sadze ze jak dojdzie do barazy to juz jest pozamiatane i nawet jesli LKS wygral by sprawe choc ma na to juz wrecz zadne szanse to nie widze innego rozwiazania jak 17 druzyn w ekstraklasie
zac Napisał(a):
> Fake Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Samopas ale o żanych dokumentach nie ma
> mowy:
> > "Wątpliwości w tym zakresie nie rozwiało
> > wystąpienie w trakcie obrad Komisji prezesa
> Klubu
> > ŁKS Łódź SSA, Pana Romana Gałuszki,
> gdyż nie
> > było ono poparte żadnymi dokumentami
> pisanymi."
>
>
> Jest w punkcie o umowie ŁKS-u z Bełchatowem na
> wynajem stadionu.
Poza tym:
[i]Pomimo otrzymania decyzji organu I instancji, ŁKS Łódź SSA nie przedłożył wiarygodnych dokumentów, stanowiących uzupełnienie istotnych informacji, co do prognozowania finansowego, niezbędnych do spełnienia warunków licencyjnych[/i]
oraz:
[i]Nieuzupełnienie obowiązujących informacji finansowych o prognozach Klubu stworzyło uzasadnione obawy...[/i]
Dla mnie jednoznacznie z tego wynika że czytali to co przygotował po terminie ŁKS i byli w stanie przyznać im warunkowo licencję gdyby przedłożone dokumenty zapewniały o rozwiązaniu problemów finansowych.
Jeszcze widzew mogą wywalić!!!
Jeszcze jedno pytanie. 13.o6 gramy w Krakowie czy na wyjeździe?
A Drumlakowi znowu cos się niepodoba! [url] http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/drumlak-brak-honoru-i-godnosci,1318228 [url]
Podobno 13 wyjazd a 17 u nas!
Za 13 dni feta zostajemy w EKstraklasie!!!
buendia - czyli Wojewódzki Sąd Adminstracyjny, a nie sąd administracyjny ;)
13 czerwca - kolejne wielkie wydarzenie w historii Cracovii :)
Wszyscy na wyjazd - byle gdzie, byle jak, byle by :)
JEDZIEMY NA PEŁNEJ! :) :D
lepszego prezentu na 103 urodziny nie mogliśmy dostać :)
Czy to prezent, okaże się 17.06. Ale na pewno szansa
17 mam urodziny wiec nie wyobrazam sobie zebysmy przegrali baraze , mam nadzieje ze dostane ten prezent i zostaniemy w ekstraklasie
To już pewne, że Pasy zagrają w barażach. Uwierzyłem dopiero, jak zobaczyłem na stronie PZPN-u tabelę, w której ŁKS jest na ostatnim miejscu. Czyli leśne dziadki pogodziły się z tą decyzję. Brawo dla Lewickiego, że się nie ugiął. Widać facet jest twardy i zna się na tym, co robi (chyba pierwszy raz w życiu chwalę kogoś z PZPN).
Dostaliśmy prezent, który w pełni rekompensuje te pomyłki sędziów. Jesteśmy tu, gdzie powinniśmy być. Tylko teraz zamorduję, jak tej szansy nie wykorzystamy. Musimy!
A ŁKS może się odwołać do sądu i niech im ten sąd przyzna tą licencję (będziemy mieli czyste sumienie). Po barażach już nie można nic Cracovii zrobić, bo prawo nie działa wstecz. Można będzie tylko dokoptować ŁKS do ekstraklasy, jeśli dostanie licencję. A do czasu barażów tabela się nie zmieni już, bo zanim sąd im to rozpatrzy, to będziemy mieli połowę lipca. Obstawiam, że w takim przypadku PZPN poszerzy ligę do 18 drużyn i szansę dostanie zarówno wygrany, jak i przegrany z baraży.
No więc wszystko w nogach naszych pasiastych grojków. Na wszelki wypadek już dziś rozpoczynam wrzeszczeć na wszystkie strony: HEEEEEEEEJ HEEEEEEEEJ CRACOVIA!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)