http://sport.onet.pl/74331,1248675,1979726,wiadomosc.html co oznacza dla nas, że ŁKS nie dostał licencji?? Czyli na chłopski rozum wychodzi, że ŁKS spada z ligi + ostatnia drużyna?
-
-
WALKA O UTRZYMANIE - THE FINAL COUNTDOWN !!!
Jest to przerabiane od kilku lat kluby nie mają licencji a nagle w ostatniej chwili w cudowny sposób ją dostają przykłady to widzew, polonia bytom i tak będzie z łks weszedł nowy człowiek do klubu i w czerwcu albo na początku lipca dostaną warunkową licencję, nasz problem to wygrana jeżeli nie wygramy to tylko patrzmy na wyniki innych i olać resztę chodziłem i jeździłem na trzecią ligę pójdę oby nie na pierwszą bo ja wierzę w utrzymanie
No dobra, ale jak zostanie ustalona ostateczna kolejność i ŁKS zostanie przesunięty na ostatnie miejsce to będzie oznaczało, że drużyna która bez zamieszania licencyjnego powinna spaść bezpośrednio będzie grała w barażach. Natomiast drużyna z miejsca barażowego utrzyma się w lidze. Ciekaw jestem za kogo ŁKS będzie grał w ekstraklasie jak mu się rzeczywiście uda pozytywnie przejść cały proces odwołań do różnych instancji i ktoś w lipcu zadecyduje ,że ŁKS-owi należy się jednak miejsce w ekstraklasie. Jednym słowem szykuje się kolejny cyrk
ŁKS LECI zostaje przesuniety na 16 miejsce spada tylko druzyna z 15 i 14 gra w barazachczyli utrzymanie jest w naszym zasiegu :)
Spokojnie z ta radoscia. Pamietacie przeciez jak bylo z Polonia Bytom...Ruch tez chyba byl wtedy w podobnej sytuacji. I jakos graly w tym roku i nas klepaly...
2 dni do utrzymania.....
Jesteśmy z Wami Cracovio jesteśmy z Wami !!!
No i juz po aferze (?) :
"Okazuje się, że nie wszystko jeszcze stracone. Minister sportu, twierdzi, że ŁKS może się odwołać. - Rozmawiałem z Grzegorzem Latą, prezesem PZPN-u - powiedział "Gazecie" Drzewiecki. - Obiecał mi, że jeśli łódzki klub przedstawi wymagane dokumenty, to jego odwołanie zostanie rozpatrzone przez związek.
Teoretycznie to niemożliwe, ale precedensy mieliśmy rok i dwa lata temu. Wtedy uratowano Ruch Chorzów i Polonię Bytom.
Dowiedzieliśmy się, że działacze ŁKS-u pojechali do stolicy z brakującymi umowami."
http://www.sport.pl/pilka/1,79005,6664865,Minister_sportu__LKS_ma_jeszcze_szanse.html
No i dziś wszystko będzie jasne! Zostało kilka godzin!
Walczyć Cracovia walczyć!
1 czyli dzisiaj :-)
5 dni później
przestawiamy zegarek:
13 :)
12 i będzie już wszystko jasne!
10 :P
Na obecną chwile 6 ale nic nie wiadomo! ZNOWU :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)