-=KsC_Qr2nOw=-
Wszystko zależy od tego po co ćwiczysz. Jeżeli tylko po to żeby zrobić masę,to każdy sposób jest dobry, natomiast jeżeli idziesz na siłę to nikt Ci nie doradzi kreatyny na sam początek.
Dla przykładu : chłopaczek ma 17 lat,zaczyna ćwiczyć i na początek wyciska powiedzmy 40kg. Bierze od razu kreatynę i dzięki niej ma wzrost siły i wyciska 50kg. Jak skończy mu się kuracja i przestanie brać to ciężko będzie mu brać więcej na klatę bez kreatyny i jego wyniki nie będą zbyt dobre.
Chodzi o wzrost siły. Ćwiczysz jak najdłużej bez kreatyny, dlatego najczęściej doradza się rok regularnego treningu - pod koniec roku taki chłopaczek wyciska 50-60kg bez wspomagaczy, wtedy sięga po kreatynę i ma wzrost do 70kg i więcej.
Jest różnica ?
-
-
Metabolizm
może masz rację specjalistą nie jestem:) ale idąc na siłownię wyciskałem 60 kg, po 2 kreatynach prawie 105 kg a i masa po 2 kuracjach to ok 14 kg, ale podobno na każdego działa inaczej.
teraz to mi Litpoon doradź jak zgubić z 10 kg:):)
291 dni później
widze że temat o odżywkach wiec chcialbym polecic sklep z odzywkami www.mocnysklep.pl , mieszkancy Nowej Huty i okolic znajda go w DH Wanda , natomiast okolic podgorza w Bonarce
UWAGA , znany i lubiany [url]www.mocnysklep.pl[/url] dotychczas mieszczący się w DH Wanda w Nowej Hucie , zaprasza do nowego punktu w Bonarka City Center !!!
ceny wciąż dobre , polecam zwłaszcza całemu podgórzu i południowym okolicom krk !
dojazd :
[IMG]http://mocnysklep.pl/files/mapadojazdpl.jpg[/IMG]
[IMG]http://mocnysklep.pl/files/mapabonark2.jpg[/IMG]
Z tym przekraczniem dawek kreatyny to nie tak. Przyswoisz tyle kreatyny, ile możesz. Resztę wysikasz. Nikt normalny nie stosuje już nawet większych dawek na początku cyklu (mit fazy nasycenia). Z białkiem jest podobnie. Nie ma sensu przywalać wielkich dawek, bo nadwyżkę po prostu wys.rasz :):):)
Dieta i trenig, to jest najważniesze. Indywidulanie dobierasz suple. Ja nie mam problemu z masą (wręcz przeciwnie), ale dla ektomorfików polecałbym mono + gainer + białko. Dobrze też zrobią węgle, amino i zestaw witamin. To wszystko jednak kosztuje. Generalnie drogi sport :):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)