Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Pierogi - gdzie najlepsze?

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 10.04.2009 o 12:46
      Ostatnia aktywność 17.04.2009 o 20:58
      3146 wyświetleń
    • Jarcyś

202
      0
    • 17.04.2009 o 03:16
      Post #504383 17.04.2009 03:16
    Jako,ze jestem koneserem ruskich pierogów jedzonych na mieście to ręke dam sobie uciąć za te sprzedawane w okrąglaku na Placu Nowym/Żydowskim.Okienko na wprost Alchemii z niebieskim szyldem.Duże domowe pierogi w liczbie w liczbie 12!sztuk za 6,50 plus złotówka za opakownie.Inna sprawa,ze zawsze mozna sobie wziać na wynos surowe i ugotowac w domu.Ja zawsze zapodaje sobie 18 sztuk na miejscu ,płace 11 zł i jestem przezadowolony.Znajomi w tym okienku zachwycają się plackami po węgiersku,które na mnie jak je widze tez robią wrażenie. Odnośnie pierogów mrożonych które są do nabycia w sklepach to te z wodnej chowaja sie przy tych z bieżanowskiej(Pierożki Babuni).
    • dev

4.9K
      359
    • 17.04.2009 o 20:58
      Post #504543 17.04.2009 20:58
    moze zmienimy nazwe tego watku na gdzie dobrze zjeść. Rozmywajac watek :niezly kebab jest tez na plantach obok bunkru sztuki daja sporo miesa i do tego jakis napoj za 9zl ale juz surowki nie sa zbyt rewelacyjne tma polecam kebaba w ciescie . Wracajac do Wieliczki to na wprost budynku IPN u jest bardzo dobra mala pizzeria gdzie serwuja tradycyjna pizze na cienkim ciescie , cena tez nie za wysoka.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie