poje.bało się mu się w mózgu no nie ma słów na kolejny post!!!
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
ANGUS_CR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na tej stronce z angielskim komentem to można
> nieźle polać
> koleś sie napieprza z nas na maxa a jak czyta
> nazwiska to już beczka smiechu
w pewnym momecie jak Cracovia starala sie cos zagrac to gosc nie mogl sie powstrzymac od smiehu
a koleś z tej angielskiej stronki okreśłił to jako mecz treningowy dla piłkarzy z warszawy...
a zaraz to kurwa po kolei wyleca z boiska za kartki patologia
stwierdził że to wygląda jak gra sparingowa :)
teraz to nowak spierdolil strasznie
Jesli bedzie 11 pilkarzy klasy Slusarskiego gralo na boisku bede mogl liczyc na to ze powinnismy grac w ekstraklasie, na dzien dzisiejszy reszta 10 pozostalych plus reszta kadry to zawodnicy max 1 ligowi, poki co ekstraklasa to dla nas za wysokie progi, tak jest prawda poprostu, jak patrze na nowaka to nawet nie wiem czy czasem 2 liga nie bedzie odpowiedniejsza.
I Nowak pokozoł co umie, żenada
...pierwszy raz piłka po strzale naszych w rękach jana muchy- 69 minuta....
trzeba kupić 11 murzynów i dać im grać za jedzenie ... więcej będzie z tego porzytku ... ide zagrać w killzona , niemam już na to siły :(
Nawet jeśli spadniemy (choć na razie w to nie wierzę) to czy Drodzy Pasiacy zmieni to coś w nas? Czy przestaniemy kochać nasz klub? Śmiało mogę powiedzieć, ze nie!
Póki co ciągle jesteśmy w ekstraklasie i nadal mamy szanse w niej pozostać! Martwi mnie tylko ten widoczny brak zaangażowania naszych piłkarzy.
nieeeee no Nowak nawet muchy nie umie zabic :D
z 12 metrów to powinien ;)
Tak sie konczy kupowanie perspektywicznych graczy z 3 ligi, wojna z managerami, sciaganie emerytow po kontuzji i sredniakow z I (2) ligi.
Swoja droga gdyby byl nawet ten nieszczesny Hajto i Swir to by gra wygladala inaczej. Widac jak to trybi w bidnym LKSie.
Nie ma kto kierowac, brak lidera. Pajac na bramce, nieudacznicy w obronie, sieroty w ataku i jeden Slusar.
No comment
co ten kurwa karwan wyprawia?
no jeszcze wasiluka brakowalo.....
kurwa;/ pusta bramka;/ sam na sam i NIE STRZELIĆ;/
nawet Sasin dziś jak niedodupcony, podaje do legionistów, macha rękami....No ja jebe, Ślusarski sam na sam nie daje rady z Muchą.....................Dobranoc. Wesołych Świat!
spier,,dolił to Kulig a nie Ślusar
Ślusarski też maniane dobrą robi!
Po co oni graja, jak oni ambicji nie maja?!?!!?!?!?!? Oni nie wiedza, ze sa w strefie spadkowej???????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)