zero pomysłu
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
tylko cracovia ponad wszystko
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie mogę powiedzieć, że się nie starają.
> różnica w umiejętnościach jest jednak
> powalająca. nie bez kozery jeden walczy o
> mistrza, a drugi o utrzymanie.
Między Piastem a Lechem też jest... ale jakoś da się walczyć, gryźć trawę. Ale nie, te nasze patałachy nie potrafią...
co tu kurwa ma pomysl do odegrania o czym ww mowicie!!!!????
Oni woogle nie walcza nie biegaja ni epodaja nic nie robia o czym w ogole mowicie no ja pierd... czy to Płatek ma wyjsc na boisko i grac za nich to oni sami gowno robia zeby grac przechodza obok meczu i nawet jakby wyszlo 11 innych pewnie byloby to samo mamy chujowych pilkarzy i tyle, spadamy leb na szyje i tyle w temacie. Nie wierze w ta druzyny za to w Cracovie tak.
No coz Panowie... cudu nie bedzie , jest za to kupa wstydu .
Totalnie bez ambicji , jezdza z Nami jak z fura gnoju.
Srodek pomocy nie istneje ,chociaz tak na dobra sprawe wogule to cala druzyna nie istnieje .
Legia pyka sobie z Nami jak z jakas szkolna druzyna na asfalcie. Klepia nas niemilosiernie .
Nie wiem czy to tak po tym pucharze ,ale oni wogule nie maja sily biegac , sa dwa razy wolniejsi.
Szkoda slow , plakac sie chce .
ps. to moj pierwszy post na forum wiec WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH PASIAKOW, szkoda ze w takch przykrych okolicznosciach :-(((
pozdr..
terwz przynajmniej pressing na polowie legi jest ale czy kurwa tak nie mozna bylo od poczatku meczu ??
Oni sa na wakacjach....Tak chodzic to moga sobie, ale do sklepu NO KUR**
Nie mam nic do trenera Płatka ale dlaczego za przyzwoicie w porównaniu z resztą grającego Mierzejewskiego wprowadza Moskałę, który nic nie wskóra z obrońcami legii??
co to kur...wa jest??? ten Kostrubała???
Żal!
Po ile akcje ComArchu ? :)
66% - 34% mowi samo za sebie
Ślusar tylko Ty jesteś gość reszta to ci..py!!!!!!!
na tej stronce z angielskim komentem to można nieźle polać :)
koleś sie napieprza z nas na maxa a jak czyta nazwiska to już beczka smiechu :)
Dotychczasowy wynik - pół biedy, ale obraz gry naszej drużyny? -> najlepszym komentarzem w tym przypadku, jest jego brak.
Z Cracovią na wieki wieków.
Amen
kurwa i nie potrzebnie sie kluca i kartki lapia
rybus mógł wsadzić czwartą, kuligowi całkiem się już w bani popierd.oliło!!!!!!
rybus mógł wsadzić czwartą, kuligowi się całkiemw dupie poprzewracało!!!
Moj pierwszy post po kilku latach na tym forum
Czas spojrzec prawdzie w oczy.
Spadniemy.
Ciekawe jak to sie przelozy na zaangazowanie prof. w klub, hokej i budowe stadionu.
Moze to jest potrzebne by w klubie zmienilas sie filozofia dzialania
Na gre nie dalo sie patrzec za Majewskiego, nie da sie patrzec za Platka
Prawde mowi Pilch. Ja trzeba wygrac, zremisuja. Jak trzeba zremisowac, przegraja.
Taka dola Pasiaka. Ja sie z tym pogodzilem. Radze to zrobic reszcie.
pozdro
Nowak cwel ;/ Przez niego jeszcze Ślusar dostał kartkę..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)