Pilkarzyki pajacyki!!!!!!!! bez honru, bez ambicji....Czego te grajki przynosza nam tylko wstyd...
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
kurwa i tak jest z wami, chuj ze szrekiem , nawet jak przegrywamy to Cracovia jest najważniejsza i nawet jak spadniemy to trzeba chodzic na mecze i je ogladac. wiec juz lepiej sie kurwa nie wypowiadaj angus
Ooo lepiej oglądnąć hokej niż dno totalne.. Tępe chuje grać nie umieją. Mierzejewski, Ślusar i Cabaj zasługują na pochwałę.
tez to zrobilem, tylko najpierw chcialem go wyjebac przez okno szkoda tylko ze sie nie zmiescil...
Jeszcze nowak ma czelnosc do wywiadu isc nie no kurwa kurwa kurwa wezcier go mi z oczu tego patafiana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK JESTESM SZYDERCĄ!!!!!!!!!!!
popraw sie masz racje wypierd....do ziomkow na reymonta!!!!!
po pierwszej bramce kląłem, po drugiej płakałem a po trzeciej zacząłem się śmiać.....
ale może być jeszcze tak :
skoro nasza drużyna zawsze dobrze gra tylko jedną połowe (a ta pierwsza była dramatem) to w 2 powinniśmy wyrównać i może jeszcze wywiozą te 3 punkty :)
Zamiast klepać starych pasiaków to trzeba sie grojkami zająć i to pilnie bo innego lekarstwa już chyba nie ma, niech wiedz aże gra w Cracovii to nie teatrzyk.
http://www.youtube.com/watch?v=8SMiX99rSBI
Nasi piłkarze poruszają się jak po majaczącym we mgle Silent Hill. No cóż, myślę, że w tym meczu pozostaje tylko walka o jak najniższy rozmiar porażki, choć jeszcze 45 minut i wszystko może się zdarzyć.
Ważniejsze jest natomiast, by skupić się na następnych meczach. Kolejki nam uciekają; rywale też, choć w tej kolejce wyniki ułożyły się po naszej myśli, ale cóż z tego skoro nasi piłkarze zatapiają statek na którym płyniemy.
We mnie wiara do końca w utrzymanie.
Niech Bóg ma nas w swojej opiece.
Amen
a teraz wam powiem zajebisty kawał:
wygramy 3:4 :D
Niech ktoś jeszcze raz napisze na tym forum, że Kostrubała zasługuję na gre.
pierwsza bramka szkolny bład/kiks/niefart/pech/
10 minut pozniej kolejna bramka i 2 minuty potem trzecia
co to za druzyna to ja nie wiem nikt tak nie traci bramek ja my..;/
ale chvj z legia...trzeba wygrywac takie mecze jak był z ŁKS czy Ruchem...
Zostało jeszcze 45 minut
Tylko że Płatek rozwalił morale drużyny
Jak można wyjśc bez nominalnego def pomocnika na Legię
i jak można sciagnąć najlepszego strzelca drużyny w 35 minucie!
W pierwszej połowce Płatek zapukał w dno od spodu
ciekawe co pomoże wiązanka w szatni...
Chociaż żeby dobiegali do tych piłek, walczyli! Może coś ugrają w 2 połowie! Trzeba wierzyć! CRACOVIA ZAWSZE PANY!
co tu gadać narzekacie jak stare baby i co zrobicie mamy kryzys i co to zmieni dla mnie się liczy tylko ksc i jestem na dobre i na złe puk puk puk panie profesorze nie tylko młodzi graja. Tylko pasy
nie mogę powiedzieć, że się nie starają.
różnica w umiejętnościach jest jednak powalająca. nie bez kozery jeden walczy o mistrza, a drugi o utrzymanie.
tak serio, obok Lechii jesteśmy najsłabszą drużyną w ekstraklasie. będzie cud, jak nie spadniemy.
ale jak potem awansować, jeśli z nami spadnie Górnik i Jaga.
no jasny huj 1-1
Ja nie mam pretensji do Płatka. Zaryzykował - i wyszło jak wyszło.
Kto nie ryzykuje ten nie ma.
My musimy w każdym meczu walczyć o 3 pkt, a bronienie się na Legii to woda na młyn dla wojskowych.
Wyszło jak wyszło, kto nie ryzykuje ten nie ma!
Trza szukać punktów na Śląsku i innych ;)
Do zobaczenia na Ziemi Świętej!
ja tylko nie moge zdzierzyc tracenia bramek w cudowny sposób i minuta po minucie
teraz druga połowa sie zaczyna...moze bedzie remis ;)
Do booooooooooooju Craaacooooviaaaaa!
Już dawno nie widziałem takiej bezradności.
Niestety chłopcy są bez jaj, to była tylko kwestia czasu kiedy wpadnie pierwsza bramka. Martwi utrata panowania nad wszystkim przez trenera, nagle Kulig w podstawowym składzie, trzech ofensywnych pomocników na legię, oby to się zmieniło za tydzień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)