...masakra...po raz kolejny widać, że Nam bardziej zależy niż im...
-
-
Legia-Cracovia 4 : 0
PASY GRAĆ KURWA MAĆ!!!.. Trzeba piłkarzom przypomnieć dla jakiego oni klubu grają..
jak dzieci we mgle :( żal patrzeć
i jeszcze jaką zmiane sobie nasz trener wymyślił .... tragedia
Platek ustawil druzyne tak jakbysmy mieli grac z 3 liga na wysoki wynik
Pride1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Klus za Pawlisinskiego....
>
bronimy wyniku ze taka zmiana?
Słaby mamy zespół - to fakt, ale trudno też spodziewać się odbudowy drużyny w pół sezonu skoro Majewski niszczył go 2 lata!
Chociaż honorowa by się przydała.
ja juz na tego nowaka nie moge patrzec co on kurwa w ogole robi , ja pierdole zaraz sie naprwde rozplacze nie moge patrzec na niego odd tylu KURWA LAT DO CHUJA PANA, a ta lajza dalej sie gdzies misza. Przeciez on jest totalnym zerem no ja pierdole...nieeeee nie moge
Zmiana Kłusa oznacza ze teraz gramy o unikniecie pogromu.
kur** oni chyba juz przed meczem mysleli o swietach... Nie wiem, hyba trzeba ich porzadnie zje**c, czy cos zeby wkoncu do nich doszlo w jakim klubiegraja. Bo chyba nic z tego sobie nie robia...
nie bylo jeszcze celnego strzalu na bramke legii z naszej strony
Tak napawde rok, bo w sezonie 06/07 zespoł osiagnoł wynik.
Po nocy przychodzi dzień, jeszcze bedzie dobrze
TO JEST QRWA SPISEK!! ONI CHCA SPECJALNIE NAS DO 1 LIGI SPUSCIC , NAWET JUZ NAM KOSZULKI ZMIENIAJA NA 1 LIGOWA FIRME JAKO!!! TO SA JAJA!!!
eh... patologia... jedynie Ślusarski potrafi cos zagrozić bramce legi raz z lewej strony drugo raz glówkował
Przeciez oni nic nawet nie biegaja tylko sobie chodza...........co to ma byc.....?!?
Wyłączyłem telewizor nie moge na to patrzeć!!!
traba Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po nocy przychodzi dzień, jeszcze bedzie dobrze
zdaje się, że to będzie noc polarna...długa...bez końca...
IWI kurwa to niemusisz oglądać meczu....
na TVNie idzie shrek !! ;)
na polsacie sport hokej repra :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)