Jak podali dzisiaj w porannym serwisie TVN24, wrocławska prokuratura potwierdziła że [b]Wisła Kraków kupiła dwa mistrzostwa polski[/b] w latach 2003-2004.
Prokuratura przekazała wszystkie dowody w sprawie do WD PZPN, które odbędzie dziś wieczór nadzwyczajne zebranie celem ukarania Wisły. [b]Grozi jej nawet degradacja z najwyższej klasy rozgrywkowej![/b]
-
-
Afera korupcyjna w Wiśle Kraków... wreszcie!!! Możliwa nawet degradacja!!
Prima Aprilis?:D
jak ja nienawidze tego poje banego 1 kwietnia
szkoda że to tylko żarcik:(
Potwierdzam, tez widzialam ze mowili to dzis na tvnie24.
założę się, że jutro wieczorem okaże się że ta cała informacja to jeden wieeeeeelki fake ;]
el_biloo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> założę się, że jutro wieczorem okaże się
> że ta cała informacja to jeden wieeeeeelki fake
> ;]
ee gdzie tam...to prawda w prawdzie ;)
A jaka jest zawartość prawdy w prawdzie?
chodzi o to ze ta prawda jest jeszcze bardziej prawdziwsza niz ta zwykla prawda :)
bo w tv zawsze mowia prawde nawet kiedy klamia...
i jak panowie, rzeczywiście się okazało, że ta informacja o korupcji w wiśle to jest ściema?? wybaczcie, ale prasy nie czytam, a wiadomości nie oglądam, bo mam słabe serce :P
to byl prima aprilis :P
eee mówiłem :D tylko niepotrzebne zamieszanie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)