Ich prognoza jest na stronie sport.tvp.pl
Wisła po prostu nie może przegrać z Cracovią, bo przegra mistrzostwo i mocno zawiedzie kibiców, rozpieszczonych niemal regularnym łomotaniem Cracovii od kilku sezonów - pisze komentator TVP Maciej Iwański ... no ciekawe?
http://www.tvp.pl/sport/pilka-nozna/szybka-pilka/typy-szybkiej-pilki/szybki-duet-typuje-21-kolejke-ekstraklasy
-
-
Iwański i Patyra typują derby na 1 i X
Nie mam zamiaru slychac i czytac wypocin ktoregokolwiek z nich, obydwa sa tak plytcy w temacie pilka nozna ze szkoda marnowac czas nad ich nieudolnymi wymyslami.
Proponowalbym aby obaj skupili sie na swoim oszko w glowie czyli Małyszu a od futbolu sie odpi...!
No tak, ale oni akurat zajmują się piłką. Jeden komentuje ligę i mecze Lecha w europejskich pucharach, a drugi jeździ na kadrę. Więc coś tam wiedzą...
iwi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mam zamiaru slychac i czytac wypocin
> ktoregokolwiek z nich, obydwa sa tak plytcy w
> temacie pilka nozna ze szkoda marnowac czas nad
> ich nieudolnymi wymyslami.
> Proponowalbym aby obaj skupili sie na swoim oszko
> w glowie czyli Małyszu a od futbolu sie odpi...!
Ja znam pełno ludzi, którzy od lat zajmują się sportem, komentują mecze... i też obstawiają jakiś wynik w Derbach. I coś tam wiedzą...
Ale żeby dla każdego z nich z osobna (a nawet ustawiając ich parami) zakładać oddzielny wątek?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)