Naprawde grajac póltorej minuty z rywalem bez bramkazra i streacić 2 bramki w tym czasie to frajerstwo.....Tak jak napisali w "Sporcie" Tyszanie zagrali jak żółtodzioby.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rycerzszaławiła Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiesz Leesior myślę że Mr.Crowley ma
> trochę
> > racji.
> > Trochę dziwnie komentuje chwilami, ... ale
> może
> > to tylko Mr.Crowley i mnie się tak wydaje.
> >
>
> A ja myślę, że chłop po prostu stara się być
> obiektywny. Np. przy nieuznanej bramce dla Tychów
> (przy stanie 0:2) powiedział, że raczej sędzia
> powinien bramkę uznać... i niestety, moim
> skromnym zdaniem, miał rację.
> Biorąc jednak pod uwagę, że sędzia nie uznał
> bramki zdobytej (na 99%) prawidłowo przez
> Drzewieckiego (przy stanie 0:0), to w nieuznanych
> prawidłowo zdobytych bramkach było 1:1.
>
>
>
nie według Tyszan! :P
wielkie pretensje mieli też przecież do bramki na 3:4... :P
hej, heja, heja... :)
Czy w ciągu ostatnich 6 lat Tyszanie przegrali jakiś, jakikolwiek , mecz bo "po prostu byli słabsi" ?? :)
mecz bedzi edo ogladania live na stronie TVP Sport
ale wiem od brata ze wczoraj było kiepsko i non stop mial komunikat
"za duzo polaczen"
Za to zaraz po meczu plik wrzucaja na strone i mozna obejrzec "powtorke"
ja tak zrobilem i siedzielm do 2 w nocy ;)
A co do sędziowania to napisze jeszcze tak...
Zatrzymuje Cie policjant i wmawia Ci ze przejechales na czerwonym
Jakie znaczenie dla ewentualnej kary ma to czy tak było
a jakie to jak z nim rozmawiasz na ten temat
Jesli Gonera uwaza ze mozna wygadywac takie historie jak on po 1 tercji
to gratuluje samopoczucia
To tak jakbys zwyzywał tego policjanta
a potem np. dzien pozniej znow ten koles zamacha Ci lizakiem
na tym samym skrzyzowaniu
Czego mozesz oczekiwac?
Martwi mnei to?
Wcale mnie to nie martwi
Moze jest tak ze do Mistrzostwa potrzeba tez pewnej kultury osobistej i ogolnej kumacji
My to i tak wygramy bo jestesmy lepsi
ale Tyszanie mogą przegrac z klasą lub zupełnie bez niej
Trzymam za Was kciuki przyjaciele z Tychów, bo umiejetnośc przyjmowania porażek
jest sztuką duzo wiekszą niż godzenie sie ze zwyciestwami
Mam pytanie co dokładnie stało sie w 19:06 III tercji? Został wziety czas?
Bo tak przeglądam relacje live wczorajszą i tam oprócz tego, że nie ma sekundowo napisane czasu to jest informacja, że czas został wziety w 18 minucie III tercji.
I tak na marginesie nie wiem czy ktoś to obczaił, ale ta strona z relacja live sama się odświeża nawet gdy mecz już dawno się skończył:)
W 19minucie 06 sekundzie czas wziął GKS.
Lessior- nie wiem czy się rozumiemy. Bo piszesz : 'Spalonego na 99% nie było. Mihalik (o którym piszesz, że go rzekomo nie było widać w TV - bo nie mam na myśli tego naszego zawodnika będącego najbliżej Drzewieckiego... - któż to był...?) trzyma lewą łyżwę na linii niebieskiej w momencie, w którym Drzewiecki wprowadza kążek do tercji GKS. ' a tego zawodnika który był już w tercji, czyli wjechał do niej przed krążkiem nie ma w kadrze. Sprawdzałem nagranie i nie widac go. On był właśnie na pozycji spalonej. A ten co trzymał łyżwę i na chwilę ją podniósł nie był na pozycji spalonej.
SĄ JESZCZE BILETY NA DZISIAJ !!!
Potwierdziły się moje słowa: Że umiejętność wygrywania przegranych spotkań okaże się przydatna; oraz, że mecze z Tychami będą bardzo ciężką przeprawą! Powtórzmy dziś doping z wczorajszego spotkania, kiedy nasi zawodnicy doprowadzili do remisu! Tyszanie mimo wyczerpującej serii spotkań z Podhalem zagrali bardzo dobry mecz, dlatego nie świętujcie przedwcześnie Majstra w Krakowie, ale głęboko wierzcie, że uda nam się osiągnąć ten cel i wspomóżmy naszych zawodników dopingiem! Do zobaczyska na Siedleckiego!:)
rycerzszaławiła Napisał(a):
> Wiesz Leesior myślę że Mr.Crowley ma trochę
> racji.
> Trochę dziwnie komentuje chwilami, ... ale może
> to tylko Mr.Crowley i mnie się tak wydaje.
mnie rozbawił jego SKROMNY komentarz po strzelonym karnym Leszka:)
jakos tak to leciało- to był bardzo trudny technicznie strzał,
z tak bliskiej odległości podniesc krażek nad parkanem, wiem coś o tym bo sam niejednokrotnie tak strzelałem:)
taki mecz jak wczoraj raczej długo się nie powtórzy wiec dzisiaj wygrajmy tak spokojnie, moze 3:0?
relacja live z meczu w serwisie WikiPasy.pl:
http://www.cracovialive.pl/index.php?id=2
jacus Napisał(a):
> rycerzszaławiła Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiesz Leesior myślę że Mr.Crowley ma
> trochę
> > racji.
> > Trochę dziwnie komentuje chwilami, ... ale
> może
> > to tylko Mr.Crowley i mnie się tak wydaje.
>
>
> mnie rozbawił jego SKROMNY komentarz po
> strzelonym karnym Leszka
>
> jakos tak to leciało- to był bardzo trudny
> technicznie strzał,
>
> z tak bliskiej odległości podniesc krażek nad
> parkanem, wiem coś o tym bo sam niejednokrotnie
> tak strzelałem
>
> taki mecz jak wczoraj raczej długo się nie
> powtórzy wiec dzisiaj wygrajmy tak spokojnie,
> moze 3:0?
>
>
A czemu ten komentarz miał cię niby rozbawić i czemu Romek miałby mówić inaczej. Prawda jest taka ,że jakby Steblecki miał dzisiaj 30 lat to byłby zdecydowanie największą gwiazdą w tej lidze, której każdy z obecnie grających w PLH mógłby co najwyzej łyżwy nosić. ja uważam,ze komentarz Romka był ok w przeciwieństwie do swojego partnera pana Krzoski, który miał kwaśna minę najpierw jak Cracovia strzelała w 10 sekund 2 bramki, a później jak Laszka wygrywał nam mecz.
zdziwiło mnie to, że powiedział, że kibice nie za bardzo chcieli wspierać hokeistów przed strzeloną bramką na 4-4
Elo, będzie gdzieś transmitowany mecz na necie??
http://www.tvp.pl/sport/hokej/polska-liga-hokejowa-20082009/wideo/final-plh-cracovia-gks-tychy-mecz-2
1:0 Laszka
Podobno 2-1 . W TV 3 nie ma- skandal, Radio Kraków - nie ma - skandal, telegazeta - opóźnienie 10 min. - skandal, oficjalna-prawie nie wchodzi - skandal, www.tvp.pl - przeciążone - skandal.
Do kurwy nędzy - co jest ? Wiem ,że jest kryzys,ale czy nie Comarch nas sponsoruje?
Co biedny kibic z Zabrza ma zrobic?
ano skandal
skończyło sie 2-1
szczególnie radio Kraków to jest miazga ale co tam posłuch sobie człowiek alternatywy ;)
Jak za dziada ,pradziada dzwoniłem do Taty (mieszka koło Olkusza) z wynikiem ( On bez internetu zupełnie odcięty od świata). Dodatkowo Mama odcięła mu dostęp do telegazety (oglądając TVN24)
Ale z drugiej strony........ w latach 80 i 90 o wyniku dowiadywałem się z Tempa poniedziałkowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)