w najbliższą sobotę, 29 listopada w Gazecie Wyborczej ukaże się specjalny dodatek poświęcony dokonaniom w rundzie jesiennej Cracovii i Wisły.. znajdziecie tam m.in liczne statystyki, zdjęcia, wywiady, opinie, komentarze.. na 4 kolumnach objętości powinno się zmieścić sporo ciekawych informacji na temat Cracovii.. o Wiśle poczytać też będzie można.. ;-)
zapraszam do lektury..
pzdrw
-
-
W sobotę specjalny dodatek piłkarski w Gazecie Wyborczej
Ty powinieneś dostawać dodatkową kasę od Wyborczej za reklamę. No i oczywiście od Polsatu, bo to przez Ciebie i tylko przez Ciebie oglądałem dwa odcinki Baru (ciągle mnie mdli). Tak czy siak dzięki za info.
a przy temacie Polsatu - widzial ktos cos z naszego wyjazdu? Jak nas za Krzeszowicami krecili? ;-)
No a przy temacie Krzeszowice, to ilu kibiców jest z tego miasteczka?
Żartuję oczywiście!!!!
To typowy przykład zboczenia (z tematu oczywiście). Ale ja też często jestem takim zboczeńcem.
Pozdro.
Dzięki za info.
WOW
Udało Ci się Ro Man napisac Wisła a nie (.....) widać pobyt na naszym forum wyszedł twej osobie na dobre :).
Ro Man stał się kulturalny na stare lata.Pozdro!!!!!!!
P.S. W czwartek się widzimy -remeber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przypominam :)
Ro Man - a ja sie Tobie przypominam ;-)
Romek ale nalicz im stawki od jednego przypomnienia;-))))))
ja wczoraj z kibicami Valerengi Oslo.. ech.. ;-)
stawki za przypomnienie ustalam sam..
przypominam ci się również Karolo..
pzdrw
Od kilku dni cos tak jakby jestem sympatykiem onej Valerengi ale nie z powodow meczowych lecz z powodu artykulu: jak sie "zrzucaja" na licencje dla klubu...pewnie Roman pijane te Norwegi byly "jak w Szwecji";-)
Roman, a ile "PASOW" kupili? Norwegia to bogaty kraj :)
Norwegi pijane strasznie.. wetknąłem jednemu 1 egz. PASÓW za kilka monet.. mówił mi, że oczywiście wie czym jest Cracovia bo mu jacyś ludzie na Okęciu opowiadali, że w Krakowie większość ludzi nie lubi Wisły i kibicuje drugoligowemu zespołowi.. cały czas powtarzał "I know, I know, Cracovia, I know".. zrobił na mnie bardzo miłe, acz pijackie wrażenie.. o mało co nie dał mi szalika ale powiedziłem mu, żeby sobie zostawił na dziś..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (27-11-03 10:13)
juz jutro sporo o Cracovii (i pewnym klubie też) w specjalnym dodatku piłkarskim w Gazecie Wyborczej.. zapraszam do kiosków..
ale doj*&^* z tym dodatkiem, jedna strona w tym połowa to jakiś debilny wykres, jakbym Cię nie znał to pomyślałbym, że to psiarska prowokacja, w każdej gazecie po naszych meczach jest więcej napisane, WIELKI DODATEK, dobre sobie może lepiej już nie reklamuj niczego
zamiast wydawać 2.40 lepiej wejść na naszą główną, tam jest więcej wszystkiego stats, wywiadów itd, za free
ale takiej fajnej fotki jak tam na okladce (jeszcze) nie ma :)
No troche cienki ten dodatek ;-) Ale i tak kupilem, wiecie "Wysokie Obcasy" dla zony :)
coz.. kupilem. po kolei:
0. my 1 strona, wisla 2. mozna sie bylo tego spodziewac
1. nasz zawodnik skacze do pilki nizej - ZLE
2. logo naszego sponsora widac, a wisly nie - DOBRZE
3. ogolnie na okladce jestesmy lepiej wyeksponowani
4. herb nie dosc ze zerzniety z www.90minut.pl, to jeszcze nieobrobiony. zwolnic grafika. skoro juz mu sie nie chcialo rysowac, to mogl przynajmniej poswiecic minute na przygotowanie jej do druku - ZLE
5. herbu wisly nie ma w ogole - DOBRZE
ogolnie lepiej poczytac PASY
jeszcze jedno - skarb kibica powinien wypuscic klub, z takimi informacjami o zawodnikach etc, ze gazety nie beda mialy wyjscia, tylko wezma sie rowniez do roboty.
Leży ta gazeta przede mną i ten ekstradodatek nie jest wcale taki ekstra.
Kasperczak na zdjęciu wygląda jak by coś kombinował :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)