Mam pytanko:
Z Dworca Głównego PKP(oczywiście koło Galerii Krakowskiej) jakimi tramwajami lub autobusami moge dostać się na ul. Wielicką?:(
Za odp z góry Dzięki!
-
-
Dojazd
taki wierny a nie wie ?
www.mpk.krakow.pl rozklady jazdy
Nie mieszkam w Krakowie, a jak jestem na hokeju czy na pilce to mam blisko:P:D. A wielicka to juz inna bajka:(?
50, i od razu sobie tunelem pojedziesz :) tylko najpierw musisz zejsc do niego :)
nooku - dzieki:). Bylem na tej stronie ale nie wiedzialem czy to aktualne!!
thx:).
Mysle ze wysarczy:P
mknacylopez - również wielkie dzieki:). Teraz to już pełen KOMFORT:):p.heh
Zależy czy przyjeżdżasz pociągiem, jeżeli tak - to z której strony... bo może po drodze mijasz Kraków - Płaszów? Wysiadając tam, byłbyś niemal na miejscu
.:)
Mozesz rowniez jechac 502 z Dworca Głownego w kierunku Biezanowa i musisz wysiasc na przystanku Dworcowa kolo MC Donalda, nastepnie isc prosto przed siebie przez jakies 700 m i juz dochodzisz do sklepiku ;)
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> taki wierny a nie wie ?
>
> __________________________________________________
> ________________________________________
>
> Linki: -
Ty sie nie smiej ,bo ja wczoraj pierwszy raz od maja tramwajem w krk jechałem i tez za nim wsiadłem do tramki musiałem przestudiować rozkłąd jazdy
Nie smieje sie, ale dla chcacego nic trudnego, wystarczy sprawdzic na przystanku na dworcu co jedzie w kierunku podgorza, wsiasc i wysiasc na wielickiej :)
no to dokładnie o to koles pyta
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)