W NBA, poza wyborem MVP (ten temat jest w innym watku)
wybiera sie takze najlepszego szostego gracza.
Proponuje wiec glosowanie na najlepszego 12 gracza Pasow.
Kryterium jest proste. Wybieramy wsrod tych ktorzy wchodzili jako zmiennicy.
Wedlug mojej propozycji w gre wchodza.
Radwański
Kubik
Szwajdych
Zawadzki
Szczoczarz
pozostali "rezerwowi" (Cabaj, Kolasa, Siemieniec, Swistak, Hajduk, Piszczek) albo nie grali albo ich epizody sa trudne do oceny.
Do pierwszej druzyny zaliczylem 12 graczy.
Poza wyjsciowym skladem z ostatnich kilku meczy uznalem ze Ankowskiego trudno zaklasyfikowac jako zmiennika :-)
-
-
Najlepszy 12 zawodnik
Szczotka i wszystko jasne!!
Oczywiście, że u nas wygra PAWEŁ SZWAJDYCH :)
Szczota jest najlepszy!!!!!!!!
KIBICE JAKO 12 ZAWODNIK.. :P
Wiadomość zmieniona (26-11-03 16:50)
Ja glosuje na Pawla Szwajdycha
a co do kibicow to tez o tym pomyslalem
ale to glupio na siebie glosowac :-)
Moze pilkarze na nas zaglosuja?
Szwajdych!!!!!!!!!!!!!!
i długo,długo NIC!!!!!!!!!!!!
Łysy
Kibice są 12
Można co najwyżej głosować na 13-ego.
nie widzę u nas takiego Jokera. Nikt nie dał takich zmian, które by odwróciły losy meczów. Według mnie miał by szanase nim być Szwajdych ale nie dostawał szans. Choć prawdę też jest, że z ruchem zagrał kiepsko czym stracił miejsce na długo. Z pewnych wzgledów musi grac Szczoczarz. Został wypozyczony na rok. Zapłacono za to jakas kwotę (jaka to nie wiem) i poprostu musi wchodzić. Mnie Łukasz nie rzucił na kolana i mam o nim dośc krytyczne zdanie (chaotyczny, kisi piłke, marnuje świetne sytuacje). Ma duzo pracy przed soba jeśli ma coś z niego być. jest młody i sporo przed nim ale mówienie non stop, że talent, że młody do niczego nie prowadzi. Ja osobiście uważam, że lepszy jest Szwajdych, ale to z wymienionego wcześniej powodu musi on odejśc do Wieliczki (ja sie nie zgadzam z tym powodem). Zwłaszcza jesli do tego dodamy perspektywę wzmocnień. Mam nadzieje, ze Pawłowi pobyt w Wieliczce wyjdzie na dobre i szybko wróci di Cracovii.
1. Szczoczarz
2. Szwajdych
3. Radwański
To nasi najbardziej wartościowi zmiennicy, którzy dużo wnoszą do drużyny.
Ale 12 zawodnikiem są zdecydowanie kibice, to chyba jasne.
A dla mnie Szczotka jest najlepszym zmiennikiem!!!
Na dalszych pozycjach Kubik i Radwański a potem dlugo nic!!
Szczota
Szwajdych
SZWAJDYCH I SZCZOCZARZ. !!!
Stawiam na Radwańskiego...
Ja również na Radwańskiego, zmiennik to najpewniejszy i na jako takiego zawsze można było na niego liczyć.
Radwan i Szwajdyszek bo ''nasz"
Kibic: Honwed.
Zawodnik: Radwański.
no ja bardzo nietypowo:
Marcin Cabaj!
i potrafie to w nieco dluższym elaboracie udowodnic
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)