Ubikacje powinny być przedewszystkim ustawione w widocznych miejscach. Możnaby gdzieś wspomnieć o tym w gazetce, ale w takiej formie, żeby to z nas wieśniaków nie zrobiło. Np zamieścić plan stadionu z oznaczeniem wejść, sektorów itd, no i z zaznaczonymi kibelkami. Swoją drogą dwa to trochę mało. Z 10 sztuk minimum rozlokowane w dwóch tzrch miejscach....
-
-
Zmiany na stadionie
boso ma rację. Moim zdaniem powinno się zrobić plan w gazetce i zaznaczyc kibelki!!! Dwa to za mało jeżeli zrobi się więcej to na pewno ludzie będą z nich korzystać.
Zawsze wierny kibic Cracovii z Katowic
jesli chodzi o kibelki to wiadomo zeby osobne byly dla kobiet bo one na stojaco raczej lac nie potrafia;)a podpici i niedowidzacy panowie zdarza sie ze siuraja;)nie zawsze celnie;)
Wracając do wątku głównego, wczoraj na stadionie malowano płoty wokół murawy i nowozamocowane odgrodzenie baraków od reszty stadionu. Szyny pod krzesełka już prawie zamocowane, pewnie dziś już coś poprzykręcają. Generalnie wszystko powoli sie tam zmienia, i chodź powoli rysuje się pewien chaos architektoniczny , to cieszy, że prostymi środkami jest modernizowany nasz obiekt. Widać że wykorzystuje się wszystko co może się przydać, i robi sie to z głowa. Dospawano i pomalowano tez daszek nad honorową trybuną, a juz jakiś czas temu otynkowano budkę spikera. Jak oglondałem ostatnio film z zeszłego roku z czerwca to aż się wierzyć nie chce jaki wykonaliśmy skok do przodu!
Murawa też wygląda świetnie, przynajmniej z góry.
...co do sprawy z kibelkami to ja proponuje postawic gdzies na uboczu stadionu wielka sciane z napisem ts zwisła i tam skierowac wszystkich lejacych....potkrecic dodatkowo sprawe i efekt murowany....zniknie widok lejacych typów tuz za plecami....:)))) pozdro
CRACOVIA VOLA DUCHACKA WSCHÓD
najprostsze rozwiązania są ponoś najlepsze ;-)................
od czego jest ochrona, nie moze upominac lejacych pod plotem?
co do murawy to jest zajebioza-gęsta i mięciutka !!!
Dzisiejszy raport:
Murawa jest niestety miejscami dość kiepska ( miejscami nie przebiła się niestety trawa, Nie znam się na tym i nie wiem czy to jeszcze się nadrobi z czasem czy też miejscami dosiewanie ponowne będzie konieczne). Trochę też nierówno jest na polach karnych. Generalnie jednak zdecydowana poprawa.
Krzesełka na przeciwko głownej już położone. 4 sektory Biały-Czerwony-Biały-Czerwony z napisem PASY :-)
Ogólne wrażenie. Stadion wypiękniał!
i mam nadzieję że te krzesełka wytrzymaja na miejscu przez długi okres
Wody....
Wody...
Wody nie żałujcie, bo murawa wysycha!!!
dokladnie 544 krzesełka tworza zajebisty napis "PASY" na przeciw Głownej trybuny:)
Trawa krzyczy wody! Krzesełka z napisem ok! Az cieszy że widać prace na stadionie. Do jutra!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)