.
-
-
Sygnatura tudzież obrazek
151 dni później
test
[IMG]http://i32.tinypic.com/jrwqvl.jpg[/IMG]
a gdzie http://www.... ?
obrazek wrzuć na www.tinypic.com
To i ja spróbuje.
Żeby tutaj nie rozdzierało forum zbyt dużymi rozmiarami zdjęcia muszę je przesłać w mniejszych rozmiarach już na tinpic?
[IMG]http://i31.tinypic.com/flm5gg.jpg[/IMG]
Wygląda, że załapałem. Dzięki wielkie isaac.
TRN KRK dzieki wielkie..
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To i ja spróbuje.
>
>
> Żeby tutaj nie rozdzierało forum zbyt dużymi
> rozmiarami zdjęcia muszę je przesłać w
> mniejszych rozmiarach już na tinpic?
dokladnie...jak masz zdjecie baaardzo duzej rozdzielczosci to strona bedzie wielka i bedzie sie dluzej otwierala...
10 dni później
Siema. Nie widać mojego podpisu dlaczego? Robie czynności takie same jak na innych forach tzn. wklejam adrs URL tam gdzie trzeba i w moim panelu sterowania obrazek widnieje a na stronie forum już nie.. :/ Prosze o pomoc. Pozdro
chyba w miejscu wpisywania tresci posta musisz wcisnac "dołącz mój podpis do tego postu"
8 dni później
czy któryś z modów lub adminów może wypierdzielić sygnaturę FA w związku z tym że jest nieregulaminowa?
lepiej chyba całego FA zablokować, pewnie wiele osób na tym forum by sie ucieszylo
a ktory punkt regulaminu łamie?
jak dla mnie 4ty
nie wiem jak u Was ale u mnie sie nic nie rozjezdza nawet jest sporo zapasu
nie szanuje nerwow innych uzytkownikow
konkretnie to szósty.
to dotyczylo sie chyba tylko duzych obrazkow :) inaczej to polowa forum powinna byc zbanowana za denerwowanie mnie pisaniem o beznajdziejnym meczu we Wroclawiu i za dyskredytowanie Cebulki i Szczotki
4 i 6 punkt !!!
obrazek ma niecale 17kb a mozna 15 :)
jakbym nie wiedzial w jakim wieku jest FA to pomyslalbym ze mam doczynienia z 14 latkiem...
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy któryś z modów lub adminów może
> wypierdzielić sygnaturę FA w związku z tym że
> jest nieregulaminowa?
Przepraszam za nadmiarowy 1KB. :) Rozumiem, że w roku 2009 1 KB obrazka to jest straszny problem dla komputerów. :) Natychmiast dostosowuje obrazek do wymaganych 15 KB. Przy okazji zwracam uwagę, że tego typu sprawy można załatwić na priv. FortArt nie gryzie i nie kopie.
A co do merytorycznej zawartości to sądzę, że jest potrzebna tym wszystkim, którzy w pluciu na ŁKS przekroczyli granicę rozsądku. Mam nadzieję, że jakiś łódzki fan ma taką samą sygnaturę na ich forum. To sympatyczny klub o wielkiej i pięknej historii, najstarszy w mieście, klub w którym działał założyciel Cracovii i dawna zgoda - nagrzani i agresywni małolaci nie powinni psuć, tego co było dobre.
A jak komuś nie odpowiada moja sygnaturka bo tak bardzo nienawidzi ŁKSu że aż się wstydzi łączonego z nim szalika Cracovii to podpowiem, że ABlock Plus w Mozilli może zablokować wyświetlanie dowolnego wskazanego obrazka.
Pozdrawiam, zawsze do usług. ;)
wlasnie sobie zablokowalem :)
a ja mam taki szalik w swojej kolekcji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)