Brawo jaga :D tak samo szybko odpadną psiury :D
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Łamagi z Jagi
Jagiellonia Białystok przegrała 0-2 (0-2) z kazachskim Irtyszem Pawłodar i już po I rundzie eliminacyjnej Ligi Europy pożegnała się z pucharami. Polscy piłkarze, mimo kilku dobrych okazji, nie potrafili skutecznie przeciwstawić się dobrze zorganizowanym rywalom. Tydzień temu w pierwszym meczu Jagiellonia wygrała 1-0.
Tytuł z 90 minut zabija :D
http://www.90minut.pl/news/161/news1617180-Lamagi-z-Jagi.html
Jaki wstyd...
Ja pierniczę...
Śmiech przez zły nad stanem polskiej kopanej...
Można tego było się spodziewać, po rundzie wiosennej Jagi.
przyznać się kto chciał Plizge :))?
Ale wstyd ja pierniczę. Ktoś na 90min dobrze napisał że za kompromitujące porażki klub powinien dostawać ujemne punkty w lidze albo obcinać pensje zawodnikom.
Niema się zczego cieszyć taki stan naszych drużyn i to wszystkich...Cracovia też by odpadła.....
Naprawdę się wstydzicie? Ja tam się śmieję, liczyłem na to ;)
Ja tam kibicowałem Jagielloni...jak każdej drużynie która...walczy w pucharach!
Walką to trudno nazwać ;)
w pucharach tylko Legia!
Ja tam się nie wstydzę!! Nie mój klub, ani nie zaprzyjaźniony. Liczę jeszcze, że ich pociotki z Czarnej Wsi tak samo się zaprezentują :D
MYślicie że Cracovia by się inaczej zaprezentowała? Niesądze...mogłoby być jeszcze gorzej
mnie to zenuje, i tez bawi, ale i tak wolalbym silna polska pilke niz to co sie dzieje od kilkunastu lat
a sama postawa Jagi mnie nie dziwi, Probierz powinien walizki pakowac i z pasjonatem na Islandie, maja duzo wspolnego tylko jakby niektorzy mieli klapki na oczach i go jeszcze nie przejrzeli
stefan65 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> MYślicie że Cracovia by się inaczej
> zaprezentowała? Niesądze...mogłoby być jeszcze
> gorzej
Cracovia taką Jage, pykła sobie na luziku 3-0 ,chciałem nieśmiało zauważyć
Jak można wątpić w potęgę Cracovii i porównywać z cieniutką Jagą Babą...
Trapez
Nie bądź śmieszny...a Jaga sobie pykła Cracovię na luziku 4-2 więc takie porównania nie maja sensu. Inny skład inna drużyna. A Radzionków to nas nie pyknął na 2-0..i to leciutko!
no czyli wychodzi na to że Radzionkow by przewiózł Kazachów 5-0 : )
stefan65 Napisał(a):
> Trapez
> Nie bądź śmieszny...a Jaga sobie pykła
> Cracovię na luziku 4-2 więc takie porównania
> nie maja sensu. Inny skład inna drużyna. A
> Radzionków to nas nie pyknął na 2-0..i to
> leciutko!
Chłopie!Czy Ty pochodzisz z "tamtych" stron,że taki zakochany w tej jagielloni jesteś?Bardzo dobrze,że odpadli.Niech teraz te chłopki co wybrały się pociągiem wracają ze dwa tygodnie.Czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości z Rygi.Bo Ryga naszym przyjacielem jest... ;)
jaga geje cała Polska z was się śmieje :)
ronnie79 Napisał(a):
> stefan65 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Trapez
> > Nie bądź śmieszny...a Jaga sobie pykła
> > Cracovię na luziku 4-2 więc takie porównania
> > nie maja sensu. Inny skład inna drużyna. A
> > Radzionków to nas nie pyknął na 2-0..i to
> > leciutko!
>
> Chłopie!Czy Ty pochodzisz z "tamtych" stron,że
> taki zakochany w tej jagielloni jesteś?Bardzo
> dobrze,że odpadli.Niech teraz te chłopki co
> wybrały się pociągiem wracają ze dwa
> tygodnie.Czekam z niecierpliwością na dobre
> wiadomości z Rygi.Bo Ryga naszym przyjacielem
> jest... ;)
Lubię to! ;)
ronnie79
Nie pochodze z tamtych stron jak to napisałeś....byłem jestem i bedę zawsze kibicem Cracovii. Ale jestem też Polakiem i jest zasada że w pucharach to kibicujemy zawsze polskiej drużynie...chyba że ty nie jesteś Polakiem to przepraszam...i nic mnie nie obchodzi jakaś RYga....w pucharach bedę kibicował też Wiśle i cieszył się jak jakaś Polska drużyna dojdzie w pucharach jak najdalej i mam w d.... czy bedzie to Cracovia Legia czy Wisła czy Śląsk...to \są p[olskie drużyny...tak jak reprezentacja. W lidze mogę nie lubić danej drużyny....ale puchary to inna bajka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)