Chciałbym z tego miejsca podziękować naszym ziomkom z Tysowi za wsparcie w całej rundzie jesiennej, mam nadzieję, że już niedługo spotkamy się w hokejowej ekstraklasie i będzie się działo jeszcze lepiej
Jeszcze raz chłopaki : BIG RESPECT
-
-
Nasze zgody - dziękujemy
Przylaczajac sie do podziekowan dla GKS Tychy za obecnosc u nas przy Kaluzy podczas calej rundy, chcialbym szczegolnie podziekowac kolegom z Inicjatywy Arka. Oni juz dobrze wiedza za co. Szczegolne podziekowania dla Que i calej ekipy z Sopotu.
Tak dziękuję Tyszanom i ja za wsparcie w Krakowie a także przyjęcia w Tychach:-))) Dzięki chłopaki i dziewczyny!!!!
W tym miejscu chciałbym też podziękować moim przyjaciołom z Arki za wizyty w tej rundzie, a także wszystkim innym kibicom zaprzyjaźnionych klubów...
Podziękowania też należą się moim kilku znajomym z Polonii Bytom którzy byli na meczu z Ruchem mocno ściskając kciuki za Cracovię, a także ŁKSiakom za przyjęcie w Łodzi!!!
I dla LECHA za obecność na meczu w Jaworznie!!!!!!
Wszyscy nas bardzo dobrze wspierali w tej rundzie!!!
... a jak my Ich wspieraliśmy ?!?!?!? lepiej nie gadać :-((((
LECH nas wspierał na wiekszości spotkań przy Kałuży a także licznie w Sczecinie (pomimo że mieli swój mecz o tej samej porze i w Jaworznie) DZIĘKUJEMY , GKS TYCHY wielki respekt , ARKA GDYNIA ,POLONIA W-WA ,SANDECJA ,STAL MIELEC,TYSOVIA,CZARNI JASŁO wszystkim bardzo dziękujemy i zapraszamy na wiosne. ps. zapomniałem Antonku o Victorce w Szczecinie
Chyba Tovia a nie Tysovia :)
Gratulujemy wspaniałej postawy na boisku i poza nim !!! Dziękujemy za gorące przyjęcie i gościnę . Tak trzymać , a w czerwcu razem będziemy sie cieszyć z awansu !!!
SOPOT Z WAMI , ZA PASAMI !!! AMERIKANOS RÓWNIEZ :)))
To i ja sie dołączam do życzeń i gratulacji.
Życzę jednego- derbów w przyszłym sezonie ;)
A gratuluję? Dużo wymieniać. Kilmatu wokół Cracovii, kibiców, zarządu, prezesa, dziennikarzy dobrze piszących o Pasach, piłkarzy i oczywiście tych znanych ludzi związanych z Cracovią.
I osobiście dziękuję wszystkim, których znam, a nie chcę wymieniać żeby przez przypadek kogoś nie pominąć, za wiele miłych chwil spędzonych w Krakowie, Gdyni i paru innych miejscach. Dzięki!
A w czerwcu razem będziemy świętować!
Wszystkim Przyjaciołom - D Z I Ę K U J E M Y !!!!
Tysovia......;] Tovi takze THX;-)
LECHOWI, ARCE, POLONII, KORONIE, SANDECJI, GKSOWI TYCHY, CZARNYM JASŁO, TARNOVII, STALI MIELEC, a także VICTORII ŻIŻKOV -- Wielkie dzięki drodzy przyjaciele za wszystko !!!
Zapraszamy na wiosnę na Kałuży!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)