Ogolnie rzecz biorąc to jest ostatni tak prestiżowy mecz, a przed ostatni mecz przed play-offami. Termin i godzina dogodna, dlatego chciałbym aby ten mecz przyciagnal jak najwieksza liczbe kibiców, a szczegolnie w młynie za bramka. Potraktujmy SPRAWE powaznie i pokazmy, ze nie tylko na play-offach potrafimy głosno i zywiolowo dopingowac. JESTESMY ZAJEBISCI I MUSIMY TO UDOWODNIC !!! " Jedna Wiara, Jeden Cel, a świat nauczy Nas Fruwać ! " :)
P.S. ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA DERBY W KOSZA W TEN SAM DZIEŃ O GODZ. 16:00 na Koronie. WSTĘP: 5 zł :)
-
-
25.01.2009 (Niedziela) CRACOVIA vs Zagłębie S.
dołączam się do apelu.. poza tym pamiętajmy o pewnym zawodniku.. nie żeby cały mecz ale tak symbolicznie, profilaktycznie 'ch. ci na imie DaCosta ty.." np ;)
M.in. nienawiść obróć w siłę do działania :)
Tylko bez reprodukowania patologicznych zachowań ćwierćmózgów z sosnowieckiej wioszczyny jakie miały miejsce podczas ostatniego meczu gdzieś tam na hałdach przed GOPem.
No to na kosza, a potem na hokej, pieknie :) kibicowski dzien. do mlynu!!
Co proponuje:
1. MŁYN za bramką
2. Jednolite koszulki - łatwiej się znaleźć a czerwoną lub białą koszulkę każdy ma.
3. Bęben - bo kurna zmieniany jest rytm !!!
Co wy na to ??? Bo ostatnio masa ludzi o organizacja dopingu fatalna !!!
Młyn za bramką i DaCosta musi odczuć jak go kochamy.
Jak dla mnie każdy kibic w młynie powinien być w Pasiastej koszulce !!Musimy pokazać ze potrafimy Zajebiście dopingować !!HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!
Bede na meczu w pasiastej koszulce za bramką. Do zobaczenia ;p
No to jak pasiaste to ja też pasiastą ubieram ;)
Zbierzmy się w razem w tzw. kupie!!
Nono. Ej prosze kto może niech włoży najpiękniejszą pasiastą koszulke na swiecie ! Będzie to super wyglądać ;)
Kur.... panowie konkrety ! W końcu o 16:00 czy 17:00? Bo w temacie kosza pisze że o 17:00...
a ja pasiastej nie mam :(
RadNce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja pasiastej nie mam
A widziałeś kiedyś starą reklame mentosa? ;)
Edit:
Oto i ona [url]http://www.youtube.com/watch?v=u4hlzRNu3uE[/url] tylko musisz znaleść ławke bez oparcia ;)
o dobry pomysł tylko mi powiedz gdzie będą ławki na czerwono malować :P to pojde w białym podkoszulku :P
RadNce Napisał(a):
> o dobry pomysł tylko mi powiedz gdzie będą
> ławki na czerwono malować to pojde w białym
> podkoszulku
A nie pomyślałeś żeby ubrać czerwony podkoszulek i znaleść białą? :D
Yaguarundi Napisał(a):
> RadNce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > o dobry pomysł tylko mi powiedz gdzie
> będą
> > ławki na czerwono malować to pojde w
> białym
> > podkoszulku
>
>
> A nie pomyślałeś żeby ubrać czerwony
> podkoszulek i znaleść białą?
>
>
teraz mi namieszałeś :P kupie taką gotową w sklepiku już pomalowaną jak Cracovia gra :D
Jak na ten mecz wystarczy, ze kazdy bedzie mial szalik ze soba nad jednakowymi koszulkami sie cos pomysli zeby to elegancko wygladalo :)
ty byś sam kiedyś przyszedł w barwach ;)
Nooo to prawda Paszczak :D Zero barw ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)