Fajnie, że jesteście, że w końcu przyszliście, ale...
Na naszej hali obowiązuje zakaz palenia i zdecydowana większość tego zakazu przestrzega.
Szkoda, że wczoraj ochrona zaprzestała antynikotynowych patroli bo miałaby co zbierać.
Druga sprawa, to stanie w przejściach.
Było nas dużo, ale mimo wszystko jeszcze 100 wolnych krzesełek znalazłoby się.
Jeżeli już przychodzicie na mecze równo z gwizdkiem to raczcie przejść te pare metrów i zająć wolne miejsca. Stojąc na schodach skutecznie zasłaniacie lodowisko tym, którzy postanowili przyjść i marznąć pół godziny wcześniej. Oni też wykupili bilety i mają pełne prawo do oglądania całego lodowiska, a nie tylko jego fragmentów.
I jeszcze jedno kibice okazjonalni, zastanawia mnie czy na ulicach też jesteście tacy bojowi jak potraficie być na naszym własnym lodowisku w stosunku do Pasiaków z kilkudziesięcioletnim stażem...
-
-
Kibice Okazjonalni.
Myślisz, że czytają forum?
ciekawe co powiesz na play off'ach jak hala będzie w szfach pekać?żeby nie przychodzili bo Ci zasłaniają?niektórym to ciężko dogodzić...
no nie licz na to ze bedzie duzo wiecej osob na play off niz wczoraj.
Sądząc po wczorajszym zachowaniu to wątpię czy oni w ogóle potrafią czytać.
Świetnie niech hala na p-o pęka w szwach.
Wtedy zrozumiem, niech ochrona wpuści nawet 4 tysiące (oby przyszły) i nie będzie problemu.
Ale jeżeli są miejsca wolne do siedzenia, a ktoś będzie sobie stał na schodach i zasłaniał innym bo mu się tak podoba, jeżeli będzie jarał szlugi tuż obok dzieciaków, bo on tu jarał od zawsze to chyba coś jest nie tak.
Ja nikomu nie odbieram prawa do przeżywania widowiska sportowego, ale nasza wolność kończy się tam gdzie narusza się wolność innych osób.
co do frekwencji to pewnie racja bo wczoraj był w zasadzie komplet ale co do wolnych miejsc powiem tylko tyle że ja widziałem wolne miejsca na samym końcu trybuny za bramką a może nie każdy chce stamtąd oglądać mecz(ja bym np nie chciał)i nie każdy może przyjść te pół godziny przed meczem i zająć sobie miejsce...co do palenia popieram kolege wyżej bo sam już nie pale;D
nie popieram palenia na lodowisku, ale... przyjemnie było znowu poczuć ten dymek:)
Ale fakt jest faktem,ze jest u Nas grupa kibiców(?),raczej tego forum nie czytajacych, z którymi w jakiekolwiek polemiki wchodzic raczej nie warto.Efektem takiej "zaczepki" czesto jest jedynie lacina i ...szkoda slow.Brac Cracoviacka to swietosc,ale niektorzy chyba podstawowych zasad zycia spolecznego (szczegolnie w tak elitarnej jego czesci),pojac nie mieli okazji lub ochoty.Brak wzorców?
Bez przykladow, -efekt kilkuletniej obserwacji...
Cracoviaaaa!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)