Po co pisać "Krzyżacy", "Hitlerowcy" jak można przecież napisać krócej "ruch" :)
-
-
Siatkówka - temat zbiorczy
aż strach pomyslec co by bylo gdyby gralo w tym turnieju kilku naszych podstaowych zawodnikow. Widac ,z ePolska siatkowka ma sie dobrze i rosnie u nas nowe pokolenie dobrych zawodnikow,a Kuraś klasa sama w sobie !
dzisiok mecz z saracenami
Mam nadzieje że nie spoczną na laurach i ograją Turków. Licze również na zwycięstwa Francji i Grecji to już sprawy bukmacherskie:)
amok_pl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieje że nie spoczną na laurach i ograją
> Turków. Licze również na zwycięstwa Francji i
> Grecji to już sprawy bukmacherskie:)
nie tylko ty :)
zakończyły się rozgrywki 1 fazy , tabela po połączeniu grup wygląda tak
1.Polska 2 4pkt
2.Grecja 2 4pkt
3.Francja 2 3pkt
4.Hiszpania 2 3pkt
5.Słowacja 2 2pkt
6.Niemcy 2 2pkt
we wtorek zagramy z Hiszpanią o 16.30 , w środę ze Słowacją o 19 i w czwartek z Grecją o 19
po 1 secie nie wygląda to dobrze....
no 2 set już o wiele lepiej dziś zagrałem Polaków że zwycięstwo 3-0 lub 3-1 :) więc kupon narazie w grze
jeszcze tylko jeden set.......
k.. 2:2
ale mamy fuksa, match ball dla Hiszpanów i my to wygrali :D
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees wygraliśmy !!!!...ale k.. emocje były.........:D , pierwsza 4 praktycznie pewna.....
ja pierdole masakra powiem że się denerwowałem bardzo ale jak zwykle kupon nie wszedł:) a szkoda bo mi rosja i niemcy na kuponie już wygrały
panowi epieprzcie te kupony,ważne,że ta ekipa walczy do konca (i ma też szczęscie). byłem w piatek w Berlinie i dzięki naszej viktorii znajomy deutsch całą noc mi stawiał,bo przegrał zakład.
a propos kuponów,ja w sobote w piłkę kopaną trafiłem ślicznie 9 meczyków ale co z tego jak 10-ty wszystko zepsuł (Izrael-Łotwa). Castellani robi kawał dobrej roboty,a panowie Jarosz i Kurek to dla mnie wielkie odkrycia-będzie z nich pożytek. kocham ten sport!
Nowe pokolenia jak najbardziej pokazuje bardzo wysoki poziom, będziemy mieć z nich jeszcze dużo radości w przyszłości jak teraz już tyle osiągają.
Strach pomyśleć jakby grali jeszcze Wlazły, Winiarski, Kadziewicz.
oprócz Naszego meczu dzisiaj: Niemcy - Grecja 3:1 , Francja - Słowacja 3:1 , jestesmy jedyną drużyną w grupie która ma komplet zwycięstw , jutro o 16.30 (zmienili chyba z 19) zagramy ze Słowacją i jestem pewien że jutro będziemy świętować awans do najlepszej czwórki
przeciez komentator mowil ze juz sobie zapewnilismy...teraz kwestia czy z 1 czy z 2...
zaczynamy ze Słowakami!
do boju Biało - Czerwoni!!
w meczu zakończonym Niemcy pokonały Hiszpanię 3:1
coś pyta dzisiaj... może się muszą rozkręcić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)