Co sądzisz o grze Lukiego w tym sezonie?
Czy, Twoim zdaniem, trener powinien Go częściej wtystawiać, a może powinien raczej grzać ławę???
-
-
Łukasz Kubik
w drugiej polowie sezonu zaczal sie rozkrecac. moznaby nawet dyskutowac, co by bylo, gdyby gral do konca w Szczecinie..
Wg mnie powinien więcej grać.
Zawsze go bronilem,ale za dzisiejszą gre należy mu się nagana.
powinien nie grac takiej gwiazdeczki i nie statystować na boisku a w przerwie zimowej ostro wziąść się do roboty i nie tylko on. A cała drużyna powinna popracować nad wykonywaniem stałych fragmentów gry szczególnie rzuty rożne. W dzisiejszym meczu naliczyłem około 11 kornerów i tylko jeden był dobrze bity :( . Brakuje też zawodnika który by miał kopyto i uderzył z wolnego, niestety nikt Ziólkowskiego nie zastąpił. Moim zdaniem dobrze że runda się skończyła brakowało dziś bardzo szybkości na każdym kroku zawodnicy Szczaków wyprzedzali naszych. Jest nad czym pracować i mam nadzieję że na wiosnę CRACOVIA TO BEDĄ ASY Z AWANSEM DO EKSTRAKLASY:)
Łukasz Kubik to chyba największe rozczarowanie jesieni. Liczę jednak , że przepracuje przerwę zimową odpowiednio i na wiosnę zaskoczy nas wszystkich...
Temat smieszny jak i caly gwiazdor Luki.Najbardziej nietrafiony transwer,zero,poza bialymi butami,niczym sie nie wyroznia.Wywalone pieniadze w bloto.
To prawda Kubik trochę zgrywa gwiazdę, ale reszta zespołu chyba się umówiła że nie dadzą mu pokazać czy naprawdę tą gwiazdą jest, dostaje mało podań i widać że nie bardzo trybią jego zagrania, a parę dobrych pokazał. Poza tym grał w tej rundzie raczej z rzadka, przygotowań także nie zaliczył do udanych, więc trudno wystawić mu pełną ocenę. Myślę że jeśli się dogada z resztą zespołu i vice versa a trener da mu więcej szans to na wiosnę możemy miec z niego wielką pociechę, bo grać niewątpliwie chłop umie.
pomyłka w transferze:((((
No cóz moje zdanie jest podobne.Kuba okazał się zerowym wzmocnieniem i jeżeli czyta nasze posty to mam nadzieję że wyciągnie wnioski.Liczyłem na dużo więcej z Jego strony!!!!!
Wolnego Panowie. Poczekajmy do wiosny. Jesli bez przeszkód przepracuje przerwę zimową pokaże jeszcze na co go stać.
Pozdawiamy Luki!
Wiesz, że my kibice Pasów jesteśmy wiecznie niezadowoleni.
Kuba Ty sie chłopie zimą za siebie weź . Bo my chcemy idola-wychowanka w drużynie:-)
pisałem to kilka razy, z takim podejściem szkoda pieniędzy, primadona może być, ale wszystko ma swoje granicę. fakt też, że reszta nie gra na niego, kto wie co za tym jest … na wiosnę powinien pokazać na co go stać, zgadzam się z s.k. i pozdrawiam
Łukasz chyba nie grał tak jak na to liczyliśmy, ale nie było znowu aż tak źle. Miał np kilka podań z których później padały bramki. Nie były to typowe asysty, a raczej zagrania rozpoczynające akcje. Mam nadzieje, że wiosną pokaże na co go stać.
POWIEM krótko...
Zmarnowana kasa i tyle - najdroższy zawodnik w drużynie a nie pokazał nic!!!
A co mial nam wygrac lige po okresie przygotowawczym spedzonym na walizkach i drodze miedzy belgia a polska dajcie spokoj panowie . mom zdaniem Luki jest jednym z najlepszych rozgrywajacych 2 ligi jesli bedzie mial "spokojna" zime to na wiosne wskoczy do pierwszego skladu.
i umawiamy sie ze po 5 pierwszych meczach wiosny ten temat idzie do gory i zobaczymy jak to wszystko bedzie wgladac
moim zdanie trzeba mu dawac więcej szans żeby sie rozegerał moze teraz w sparingach
-==AvE CrAcOvIa Qr2nÓw==-
Ja uważam że się rozegra na wiosnę bo potencjał i talent ma jak mało który gracz nawet w ekstraklasie a żeby grał gwiazdora to nie zauważyłem bo raczej zachowuje sie skromnie na pewno nie jak gwiazda, dajmy mu spokojnie przepracować zime a na pewno sie odnajdzie bo to bardzo dobry piłkarz
Wyróżnia się techniką z dobrej strony i brakiem zadziorności z złej.
Jak dla mnie przeciętny zawodnik z szansą na poprawę.
Łukasz miał trochę pechową runde. Mało występował a na dodatek nękały go kontuzje, ale uważam że to utalentowany piłkarz jak mało który. Na wiosne mysle że będzie nas zachwycał dobrą grą, idealnym przeglądem sytuacji i bramkami bo naprawde wierzcie mi stać go na to.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)