straty beda bo to taka pozycja. wiele dla nas znaczy ten zawodnik a Suvorov nie dorasta mu do pięt co znowu udowodnił
brawo Mati
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
2-3 fajnie kiwnął, kilka fajnych podań. Czasami zmiany tempa akcji wychodzą na plus ale czasami jednak trzeba szybko podać.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> straty beda bo to taka pozycja. wiele dla nas
> znaczy ten zawodnik a [b]Suvorov nie dorasta mu do
> pięt co znowu udowodnił[/b]
>
> brawo Mati
Umów się z tym Klichem na randkę, i przestań pier... głupoty bo to już nawet śmieszne nie jest...
Klich potrzebuje jeszcze dwóch lat jak na moje oko, ale wówczas może coś z niego być. Na dzień dzisiejszy miewa tylko przebłyski, ale za to jakie...
konkrety Rozrabiaka a nie penisowe wtyki. masz cos do napisania to zapraszam do dyskusji
SaNtO Napisał(a):
> konkrety Rozrabiaka a nie penisowe wtyki. masz cos
> do napisania to zapraszam do dyskusji
To nie są wtyki ,tylko próba sprowadzenia Cię do Świata normalnych, nie ślepo zapatrzonych w Klicha.
Ja potrafię napisać, że on jest niezły, że ma papiery na granie, ale generalnie w tym sezonie NIC nie gra!!!
Nie umie wziąć gry na siebie, nie umie zagrać w tempo, a im więcej ma strat tym się bardziej frustruje i gorzej gra.(że o strzałach z dystansu nie wspomnę)
Owszem miewa czasami świetne piłki, niekonwencjonalne zagrania( choćby dzisiaj przy linii chyba 2 czy 3 graczy Ruchu na 2 metrach "objechał"),ale to nie jest chłopak , który zrobi nam grę "do przodu".
Co innego jakby miał koło siebie rasowego rozgrywającego, który by mu podpowiadał.
Ty natomiast NIGDY złego słowa na niego nie napisałeś i sadzisz się do każdego kto Twojego pupilka (w 99% słusznie) skrytykuje.
Miej trochę samokrytyki w sobie i nie zgrywaj eksperta bo Klichowi jeszcze dużo brakuje do dobrego poziomu.
Jak w przeciągu roku,półtorej się nie rozwinie na plus to nic z niego nie będzie
jak nie napisalem zlego slowa? wielokrotnie pisałem, ze mogl miec wiecej z gry, ze niewidoczny, ze siadl kondycyjnie, ze beznadziejen wolne. btw wolne chyba dzisiaj niezłe, czemu nie ma pochwał? moze pracowal nad tym elementem? a moze bylo tak jak mowilem ze Ulatowski kazal wrzucac na drugi slupek?
i jakto nie umie wziac gry na siebie jak dzisiaj wlasnie to robil. nie bylo chyba akcji ktora nie przeszla przez niego. wychodzil nawet pod stoperow po pilke by juz w tej fazie ją rozgrywać.
przypominam ze nie tylko raz objechal 3 gosci dzisiaj, bo to po jego wygranym pojedynku w srodku pola z 3 niebieskimi poszła bramkowa akcja.
Nie zły mecz dzisiaj i co najważniejsze w miarę dobre stałe fragmenty.
rozrabiaka Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > konkrety Rozrabiaka a nie penisowe wtyki. masz
> cos
> > do napisania to zapraszam do dyskusji
>
>
> To nie są wtyki ,tylko próba sprowadzenia Cię
> do Świata normalnych, nie ślepo zapatrzonych w
> Klicha.
> Ja potrafię napisać, że on jest niezły, że ma
> papiery na granie, ale generalnie w tym sezonie
> NIC nie gra!!!
> Nie umie wziąć gry na siebie, nie umie zagrać w
> tempo, a im więcej ma strat tym się bardziej
> frustruje i gorzej gra.(że o strzałach z
> dystansu nie wspomnę)
> Owszem miewa czasami świetne piłki,
> niekonwencjonalne zagrania( choćby dzisiaj przy
> linii chyba 2 czy 3 graczy Ruchu na 2 metrach
> "objechał"),ale to nie jest chłopak , który
> zrobi nam grę "do przodu".
> Co innego jakby miał koło siebie rasowego
> rozgrywającego, który by mu podpowiadał.
>
> Ty natomiast NIGDY złego słowa na niego nie
> napisałeś i sadzisz się do każdego kto Twojego
> pupilka (w 99% słusznie) skrytykuje.
> Miej trochę samokrytyki w sobie i nie zgrywaj
> eksperta bo Klichowi jeszcze dużo brakuje do
> dobrego poziomu.
> Jak w przeciągu roku,półtorej się nie
> rozwinie na plus to nic z niego nie będzie
jak jestem słaby "pisarz" to rozrabiaka mnie wyręczył w 100%.
W pierwszej połowie liczyłem straty , przy 5 "paściach" przestałem liczyć.
pasyrcj. Napisał(a):
> Nie zły mecz dzisiaj i co najważniejsze w miarę
> dobre stałe fragmenty.
Ty byłeś na tym samym stadionie???Niezły mecz Klicha?Weż sobie na zwolnionych obrotach obejrzyj mecz i policz ilość straconych piłek,złych podań i po drugiej stronie to co dobre...i wyliczyłeś +? to puść jeszcze raz....
Owszem starał się wychodzić po piłkę ale z jego zagrań nic nie wynikało.Zagrywał bardzo kiepsko,albo za mocno albo niedokładnie. Jego szczęście,że inni grali jesscze gorzej.Do kornerów to niech raczej nie podchodzi bo się kompromituje.Młody Sadlok 2 razy zrobił z niego durnia przepuszczając piłkę pod stopą.Kondycji nie ma zadnej i przez brak powrotu padła bramka.Słowem o dzisiejszym powinien zapomnieć bo o reakcji na jego grę całej masy kibiców wolę nie wspominać.
dlaczego ma nie podchodzic do roznych? dzisiaij wszystkoe wykonał nalezycie. to ze w poprzednich meczach roznie z tym bywalo to nie znaczy ze musicie jechac na tej opinii ciagle. ktos w innym temacie pisal ze wiekszosc forumowiczow robi kopiuj wklej z watkow z poprzednich spotkan. takie samo mam wrazenie tutaj.
ja bym chcial caly ten mecz obejzec jeszcze raz i podliczyc dokladnie. na nastepny chyba przyjde z zeszytem i odnotuje kazdy kontakt, strate, dobre zagranie itp
Bardzo dobry mecz Mateusza.
Znacznie poprawił rzuty rożne, wolne, piękne kiwki w środku pola oraz przy linii w drugiej połowie. Myślał na boisku.
Piszecie, że miał straty, hmm każdemu się to zdarza ale na tle zespołu i innych "asów" (Polczak, Jarabica, Suvorow) wypadł najlepiej.
Zibiland : Pokaż mi lepszego zawodnika od Klicha w tym meczu ??
Akurat jakbym miał ocenić zawodników to najwyzsza nota dla Mateusza.Chłopak ma 20 lat a próbował dziwgnąc nas jak się tylko dało.NIe zagadzam się ze zagrał dzisiaj słaby mecz.
musimy sie przyzwyczaic do tego ze Klich bedzie oceniany negatywnie przez innych tylko dlatego ze go nie lubią albo co gorsza tylko poto by zdyskredytowac mnie osobiscie, co bys moze by mi pochlebiało ale uderzacie w tego chłopaka, bez którego nasza gra ofensywna już całkowicie nie istnieje.
byl juz taki etap w historii gdy domagaliscie sie odejscia/posadzenia Gizy by przez lata za nim płakać i przez spory okres czasu grac bez rozgrywającego.
SaNtO masz rację. W zespole nie ma zawodnika tak dobrego jak Mateusz na jego pozycji. Niektórzy oceniają go neagatywnie gdyż:
- nie znają się na piłce
- próbują zmotywować Mateusza do cieższej pracy
- stawiają wysoką poprzeczkę przed nim sądząc, iż stać go na więcej wiec musi dostać "burę" za niedociągnięcia.
Reasumując Mateusz ma niesamowity potencjał. Problemem jest to, iż w Cracovii nie ma z kim grać, więc nie zdziwię się jeśli w niedługim czasie odejdzie rozwijać się gdzie indziej...
Zgadzam się.Mogę dac każdą kase za to że dzisiaj Klich nie byłby gorszy od Stilica w Lechu!
rogi dramat. gra w defensywie - dramat. krycie - radar. po stracie pily, jakze czestej - macha wiatrakami i stoi w miejscu, dynamika - dramat. co ciekawe, zaczal grac niezle, jak bylo 1-3 i dostal pare solidnych zjebek z trybun,k bo ta c.i.p.a Ulatowski nie jest w stanie nic wydusic z sienie przez caly mecz, wiec kibice musza jego robote wykonywac.
SaNtO Napisał(a):
> ..............................
> byl juz taki etap w historii gdy domagaliscie sie
> odejscia/posadzenia Gizy by przez lata za nim
> płakać i przez spory okres czasu grac bez
> rozgrywającego.
byłem jednym z nich ale teraz to oddałbym wszystko aby Giza grał u nas a nie gwiazdor
Klich grał dzisiaj tak jak zawsze czyli padaka. Czy on k.urwa każdą prostopadłą piłkę musi dawać lobem? Zwalnia akcje, próbuje gwiazdorskich zagrań co mu w ogóle nie wychodzi, koleś to jest ekstraklasa, a nie juniorzy. Jedyne co poprawił to SF. Na ławę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)