rero napisał:
"A zawsze towarzystwo lepsze w liceum jest !"
Dawno nie słyszałem czegoś równie niedorzecznego.
W jakim sensie LEPSZE?
W sensie bogatych bananów z dobrych domów dla których nie starczyło miejsca w prywatnych szkołach ?
Po liceum nie masz nic, chyba,że skończysz któreś z Krakowskiej czołówki typu LO nr 5.
Moim zdaniem technikum jest o wiele trudniejsze i wymaga większego poświęcenia od ucznia.
Ja sam kończąc technikum ekonomiczne miałem ponad 30 przedmiotów, egzaminy zawodowe i maturę. Jest tego trochę,ale zyskujesz dyplom technika, plus podczas nauki masz praktyki zawodowe,które przydadzą Ci się w przyszłości. Ja miałem w towarzystwach ubezpieczeniowych, różnych sklepach i na pewno lepiej to wygląda w CV niż samo liceum, co za tym idzie, łatwiej znalazłem pracę zaraz po maturze.
-
-
Szkoła Srednia
a jest jakies technikum zeby nie było takiego duzego poziomu
Gibon-ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odnawiam temat....
> Jest to forum o wszystkim więc, stoje przed
> wyborem drogi zyciowej, prosze o odpowiedz kogos
> kto chodził lub chodzi do technikum, powiedzcie
> jak tam jest chodzi mi o poziom nauczania
>
Jeśli interesuje cię technikum to w Krakowie idź do Łączności (www.tl.krakow.pl). Jeśli chcesz się coś więcej dowiedzieć o szkole pisz na PW. Odpowiem z perspektywy ucznia.
trzymaj sie z dala od technikow elektronicznych. Stracony czas. Juz lepiej isc do elektryka, przynajmniej na przewijanie pralek czy kladzenie instalacji podtynkowych zawsze bedzie zapotrzebowanie.
Przy wyborze szkoły sredniej patrzcie na ilość kobiet,która w danej szkole występuje!To podstawa,bo szkoła średnia to najlepszy czas na zabawy,a jak pojdziecie do mechanika,czy elektryka to wiele tam nienawojujecie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)