[quote="greg"]siemka, gdzieś widziałem dyskusję na ten temat ale nie mogwe namierzyć
chodzi mi o telefon na kartę, polećcie mi jakąś sieć, w której zaraz po aktywowaniu mam ważne konto przez rok, nie muszę ładować co miesiąc po pare złotych, żeby mieć wazne konto, w zasadzie potrzebuje odbierać tylko telefony i od czasu do czasu oddzwonić smiling smiley
dzięki z góry[/quote]
Obecnie każda sieć oferuję w/w usługę, poza RedBull Mobile i Heyah. W T-mobile trzeba płacić za to 3zł miesięcznie. W Nju mobile "Konto ważne po wieki", po pierwszym doładowaniu konto ważne bezterminowo, wystarczy tylko korzystać. W Orange http://www.orange.pl/kid,4002009262,id,4002010582,title,Konto-wazne-1-rok,article.html w Plusie http://www.orange.pl/kid,4002009262,id,4002010582,title,Konto-wazne-1-rok,article.html, poza tym operatorzy wirtualni jak Virgin Mobile, Klucz Mobile (doładowanie za 5zł wydłuża o 365 dni), W Lycamobile i Lebara Mobile wystarczy tylko korzystać (3 miesiące bez jakiejkolwiek aktywności i wyłączają numer). Wiem, że pytanie padło już jakiś czas temu, ale może komuś się przyda na przyszłość.;)
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
Ja w Orange mam tak że wysyłam sms o treści START na nr 8002 za bodajże 20 groszy i przedluża ważność karty o 365 dni
Witam, straciłem ostatnio telefon i mam nr. telefonu karty sim która była w nim na chwile. Prawdopodobnie jest w Orange. Potrzebuje się dowiedzieć kto jest właścicielem numeru, jest ktoś w stanie pomóc? Sprawa pilna jak cholera..
zapodaj nr na priv zobaczymy co uda się zrobić
moja dziewczyna zgubila iphona 5s miala go na abonament w oragu ale telefon zakupiony przez allegro.da sie go jakos namierzyc oprocz tej aplikacji w iohonie??
17 dni później
potrzebuję jakąs dobra ofertę internetu na karte bez abonamentu.
to czemu nie weźmiesz sobie Aero2 za darmo ? :)
Willu a co to to Areo2 jest i gdzie takie cus mozna zakupic??
Jaki ma to wogole zasieg?? dziala spoczko??
http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Zamow-karte/Jak-uzyskac-karte
Zamawiasz kartę (20zł+przesyłka), kupujesz modem lub wkładasz do telefonu i masz neta praktycznie wszędzie, prędkość do 0.5 Mb/s (filmów na tym nie pociągasz), co godzinę się rozłącza ale to chyba nie problem.
Lista modemów, w których karta sim z Aero działa:
http://jdtech.pl/2011/06/aero2-zestawienie-zgodnych-modemow-w-budowie.html
jak za cos co jest za darmo działa ok ;)
yt/czy cos w labszej jakosci idzie ogladnac/
wiec jezeli ktos nie ma jakiś sporych wymagan to nie ma co placic za cos co mozna miec za free ;)
45 dni później
Witam, po dluzszej przerwie wszystkich:) Potrzebuje dobrego programu do optymalizacji windows8.1 w lumii. Bawie się nia od 3 dni i cos tam zapodałem z sklepu ale lipa. Od razu fuluje mi pamięć całego telefonu i lipa. Potrzebuje cos w stylu cccleaner co był ma kompa kompa :)
87 dni później
jakby ktos przedlużał umowę z Orange do 19.11 mam kodzik do oddania na -30 % na abo przez cały czas trwania umowy ...
6 dni później
Korzystał ktoś z internetu LTE w cyfrowym polsacie? Jak z zasięgiem, prędkością etc?
Volker - Du Speed Booster, naprawdę skuteczny i najlepszy, tylko ma jedna wadę, nie da się go przenieść na kartę, tylko instaluje się w pamięci telefonu, gdyby nie to, byłby ideał !
[large][b]Orange jest darczyńcą Krytyki Politycznej.[/b][/large]
Pewnie nie każdy abonent Orange wiedział, że Fundacja Orange jest darczyńcą Krytyki Politycznej. A co za tym idzie - ludzie o poglądach prawicowych płacąc abonament telefoniczny firmie Orange wspierają lewicowy portal polityczny.
59 dni później
złożyłem wypowiedzenie w Play...dostałem smsa,że jest przygotowana dla mnie oferta...poszedłem do salonu i okazało się że jest gorsza niż mam :D ale dbają o klienta...
później zadzwoniła babka i mi mówi że za 99zł miesięcznie (wszystko nielimitowane + jakiś tam internet + jakieś tam minuty w UE) da mi Galaxy S4 za 1zł i 3 miesiące za darmo...w Orange za 92zł miesięcznie jest wszystko to samo + ubezpieczenie wyświetlacza i Xperia Z1 Compact za 1zł i pół roku za free za przeniesienie numeru...chyba lepsza oferta,nie ? teraz pytanie - czy jeżeli złożyłem wypowiedzenie,a umowa kończy się w marcu to uwzględnią mi to przeniesienie numeru ?
Bart albo WiLLu,wiem,że któryś z Was ma coś wspólnego z Orange...możecie zaproponować mi jakąś fajną ofertę po znajomości ? :D
odnośnie nr powinno się dać przenieść ... jutro będe w robocie to zagadam do ludzi z mobilnego czy coś fajnego by się znalazło ... no i co jakiś czas mam kody na obniżenie abo o 30 % przez cały czas trwania umowy tylko nie wiem kiedy będą ale do marca powinny się pojawić to dam znać.
W trakcie trwania umowy też taki kodzik można zapodać?
na mixa tez cos jest ?:)
dajcie cały zestaw dla forumowiczów:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)