Do obsługi zleceń z taryfy powinno wystarczyć. Ciekawe ile to pożera.
A ludzie się dają nabijać w butelkę Soloża na każdym kroku.
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Orientuje sie ktos moze w jakiej sieci na karte
> wychodzi najtaniej internet??
> Potrzebuje go do wykorzsytywania aplikacji
> odbiorow zlecen taxi??
> Czyli uzywany bedzie dosc czesto??
A jaki transfer danych na miesiąc Ci wystarczy? I jak często i jakimi kwotami chcesz doładowywać?
Jeżeli starczy Ci 500MB to w Play formuła na kartę masz taki pakiet za 9zł (30 dni). Kosz utrzymania numeru w tej taryfie to 5zł na 50dni. W Play na kartę masz 1GB za 10zł + lejek. Koszt utrzymania to 50zł na 100dni (w tym darmowe połączenia i SMS-y w sieci. Jest to najkorzystniejsza opcja doładowań).
W Orange 1GB masz za 12zł, tutaj konto ważne przez rok czasu po wysłaniu SMS-a.
Virgin Mobile. Rejestrujesz numer w Klubie i dostajesz gratis 50% każdego doładowania. Za 10zł doładowania dostajesz 100MB gratis, za środki z doładowania możesz wykupować pakiety, które sumują się. Konto ważne rok po każdym doładowaniu, dodatkowo masz bezpłatny lejek 32kb/s. Na razie tyle mi przychodzi do głowy.
Dziekoweczka CHT!
15 dni później
Panowie mam problem :(
CHialem dzis wziac telefon na nowo otwarta dzialalnosc i wszedzie chca ode mnie 1000zl zabezpieczenia na 6 miesiecy :(
Da sie to jakos ominac lub ktos pracuje w salonie PLAY lub T-Mobile??!!
Interesuje mnie abonament taki 70-90zl i telefon Samsung Galaxy III lub Sony Z1 choc sklaniam sie bardziej ku pierwszemu.
W T-Mobile wzialem dzis abonament na internet bez telefonu bez problemu zadnego bez telefonu.
Czy jako dokument potwierdzajacy oplacanie jakiegos rachunku moze byc rachunek za internet??
Reszte rachunkow jest na tate :(
Za miesiąc kończy mi się umowa z Play. Zostać? Jeśli nie, to gdzie się przenieść. Ktoś ma rozeznanie w temacie jak to tam aktualnie wygląda?
zależy jakie masz ceny osobiście mogę ci załatwić 30 % zniżki na abo w Orange przez cały okres trwania umowy ... more info priv ;)
Soprano, Jak nie potrzebujesz nowego telefonu, a chcesz abonament to bierz NJU mobile. Za niewielką kasę gadasz ile wlezie. Ale określ się czego oczekujsz (telefon, minuty etc.), a wtedy będzie można Ci pomóc.
Ogólnie interesuje mnie abonament do 70zł, niestety muszę wziąć z telefonem. Miałem w planie pójść do wszystkich operatorów zorientować się co mi zaproponują i wtedy zadecydować. Bardzo dużo opinii słyszałem o T-Mobile, i bardzo negatywnych i bardzo pozytywnych także mam mieszanie uczucia..
9 dni później
siemka, gdzieś widziałem dyskusję na ten temat ale nie mogwe namierzyć
chodzi mi o telefon na kartę, polećcie mi jakąś sieć, w której zaraz po aktywowaniu mam ważne konto przez rok, nie muszę ładować co miesiąc po pare złotych, żeby mieć wazne konto, w zasadzie potrzebuje odbierać tylko telefony i od czasu do czasu oddzwonić :)
dzięki z góry
Na pewno jest taka możliwość w Orange, trzeba wysłać jakiś tam darmowy sms. Opisane jest to.na ich www. Można korzystać wielokrotnie.
Orange YES.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie mam problem :(
>
> CHialem dzis wziac telefon na nowo otwarta
> dzialalnosc i wszedzie chca ode mnie 1000zl
> zabezpieczenia na 6 miesiecy :(
> Da sie to jakos ominac lub ktos pracuje w salonie
> PLAY lub T-Mobile??!!
> Interesuje mnie abonament taki 70-90zl i telefon
> Samsung Galaxy III lub Sony Z1 choc sklaniam sie
> bardziej ku pierwszemu.
> W T-Mobile wzialem dzis abonament na internet bez
> telefonu bez problemu zadnego bez telefonu.
To nie możliwe żeby Ci nie dali,jeżeli jestes czysty.
PTZR_NH widzisz i nie dali a nie mam nigdzie w zadnej sieci jakiegokolwiek dlugu.
napisałęm Ci na priv, to się odezwij i załatwimy.
19 dni później
Mamy kogoś z salonu Orange na forum???? Chodzi o naprawe gwarancyjną.
z salonu nie ale pisz w czym problem :)
Rozbił mu sie telefon ze szczęścia gdy rozmawiał i nagle usłyszał że mamy nowego trenera. ;)
:D:D:D:D
32 dni później
do wykasowania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)