Dzieki Liptoon!
W telefonie pojawia sie logo i tyle.
Knurze znalezione nie kradzione!
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
5 dni później
http://nakarte.plus.pl/prepaid/nielimitowane_sms_do_wszystkich.html No i Plus zmiażdżył nawet Play.
Czekam aż Orange przywróci pakiet do wszystkich. Choc mam walnięty wyświetlacz i uja na nim widze poza pierwsza linijka :)
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://nakarte.plus.pl/prepaid/nielimitowane_sms_d
> o_wszystkich.html No i Plus zmiażdżył nawet
> Play.
się szarpnęli na 2 miesiące - jak Orange...
30 dni później
Chcialbym Was prosic o porade, chodzi o internet nie kablowy. Jesli ktos chce wziasc na wlasna firme, maksymalnie dwa, trzy odbiorniki od 10 do 25 jesli chodzi o wielkosc..Co doradzacie? Jesli chodzi o zasieg i uniwersalnosc itp. no i koszta :) Dzieki :)
Plus jest póki co poza konkurencją jeżeli chodzi o internet mobilny więc nie masz się nad czym zastanawiać.
47 dni później
Orientuje się ktoś z Was jak wygląda sprawa z połączenia wychodzącymi do Virgin Mobile? Chodzi mi o to, czy w przypadku VM też naliczane są takie stawki MTR jak w przypadku Play?
53 dni później
kumpel ma abonament którego nie używa i chciałbym go sobie przywłaszczyć tylko chciałbym zostawić sobie mój numer...jest możliwość przepisania mojego numeru do jego abonamentu ?
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kumpel ma abonament którego nie używa i
> chciałbym go sobie przywłaszczyć tylko
> chciałbym zostawić sobie mój numer...jest
> możliwość przepisania mojego numeru do jego
> abonamentu ?
W jakiej sieci są te numery?
zapomniałem napisać :) Play
Nie wiem czy będzie to to samo, bo w moim przypadku nie zmienił się osoba, na którą był abonament a numer. Takie coś się nazywało bodajże "przepisanie abonamentu", nowy numer (teoretycznie) mam teraz z tych złotych, a za całą operację zapłaciłam 49zł. Zadzwoń na infolinię playa, powinni Ci od ręki powiedzieć czy jest to możliwe.
5 dni później
samsung s-5610 za 1 zł czy sony xperia tipo za 49 zł ? albo co innego polecilibyście w cenie do 150 zł przy przedłużaniu umowy z t-mobile ?
Panowie pilne. na jaki to numer i o jakiej treści wysyła sie sms do orange żeby ci przedłużyło ważność karty o rok? wiem że jest takie coś bo kiedyś przedłużałem ale kończy mi sie za 3 dni a zapomniałem jak to sie robi
SMS o treści START na nr 8002.
Jest możliwość w abonamencie T-Mobile, który wynosi 50 złoty, zablokowania połączeń wychodzących po przekroczeniu np. 60 złotych? Z góry dzięki.
korzysta ktoś z opcji Play'a tego całego Red Bull Mobile? Sensowne to?
Bilu, jak w każdej sieci, opłaca się jeżeli masz w niej dużo znajomków. Pytanie jeszcze czy interesujesz się ofertą abonamentową czy prepaid'ową? Ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić Play na kartę, nie wiem jak to wygląda z abonamentem bo nie korzystam.
generalnie zależy mi na doborze sieci, która zapewni mi sms-y do wszystkich we w miarę fajnych pakietach, albo nielimitowane ;d
Orientuje sie ktos moze w sprawie internetu bezprzewodowego w salonach sieci telefonow komorkowych??
Szukal bym takiego minimum 7GB na miesiac badz nawet 10GB.Czy wogole to warte jest i czy taki net by mi wystarczyl??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)