co lepsze - XPERIA MINI PRO SK17 czy Xperia Neo V ?
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
Każdy który wytrzyma kopniaka i dalej dzwoni i czasem pisze. J e b a c te dziwadla nowe facebookowe
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Każdy który wytrzyma kopniaka i dalej dzwoni i
> czasem pisze. J e b a c te dziwadla nowe
> facebookowe
Lubię to!(tu)
Za małolata miałem ceglastego Panasonica, który tracił zasięg. Naprawił się po tym jak użyłem go podczas bójki, w której nie dawałem sobie rady z przeciwnikiem i uderzyłem go tym telefonem w zęby.:)
11 dni później
Możecie się zalogować na orange.pl?
Ja wpisując poprawne hasło nie mogę, dawałem już kilka razy przypomnienie i mi przysyłali hasło tymczasowe, które nadal jest niepoprawne.
Może ktoś polecić normalną sieć, na kartę? Zależy mi na smsach do innej sieci ;)
W orange niby za 2zł na miesiąc (lekki sms -> http://komorkomania.pl/2011/04/30/orange-lekkie-minuty-i-lekkie-sms-y ) mam każdy kolejny sms o grosz tańszy, aż do 1gr i od nowa. Z tym, że właśnie mam 20 dni jeszcze niby wazne, a za smsy bierze 15 gr. Wcześniej działało i chciałem sprawdzić na stronie to się zalogowac nie mogę.
W Heyah masz pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci za 9zł. W Play Fresh All Inclusive SMS dostajesz SMS-y za 0 gr po każdym doładowaniu - za każdą złotówkę z doładowania jeden dzień. W Orange notorycznie miałem problem z zalogowaniem się.
Loguje się bez kłopotu. Jak robili z serwisem to jedynie były przestoje ale pojawiała się wtedy stosowna informacja o pracach. Sporadycznie bywają kłopoty z wyświetleniem aktualnie dostępnych środków/stanu pakietów.
w play można też być w innej taryfie i kupić sobie pakiet 600 SMSów za 6zł do wszystkich ważne 30 dni, a za doładowania brać np darmowy internet, albo stan darmowy w sieci ;)
Jak byłem w Orange to bardzo często nie mogłem się zalogować, a poza tym nie wyświetlały się bardzo często informację, o których wspomniał Bart. Zarejestruj numer, przenieś do Play a dostaniesz 60zł bonusu.;) Ja po takim transferze odczułem znaczną różnicę. Play bez żadnych pakietów etc. oferuje SMS-y po 9 groszy do wszystkich sieci, czyli połowę taniej niż Orange. Poza tym możesz sobie dobrać odpowiednią taryfę, z opcją bezpłatnych SMS-ów. Z logowaniem do Play24 też nie miałem nigdy problemu.
4 dni później
Całkiem ciekawa oferta na kartę http://www.mtvmobile.pl/na-karte/
Kutwa zaiwanili mi pakiet wielka swoboda :/ teraz musze co dwa tygodnie brac po 1000minut :/
Kamil gdzie ty widzisz ciekawą ofertę?
Jak dla mnie ciekawa oferta, minuta połączenia 39 gr (droższa o 9 gr od pozostałych operatorów, ale z włączeniem P4).
Poza tym nielimitowane SMS-y do wszystkich sieci po każdym doładowaniu - dla mnie spoko, bo bardzo dużo korzystam.
z innego wątku,bo może ktoś nie zaglądał...
[i]kupiłem telefon z niepodbitą gwarancją...czy moge ją podbić w każdym salonie czy tylko w tym w którym był zakupiony...paragon oczywiście mam...[/i]
Chodzi Ci o salon danej sieci? Jeżeli tak to wydaje mi się, że w każdym. Tak miałem kiedyś w Media Markt, kupiłem poza Krakowem a podbiłem w Krakowie w momencie składania reklamacji. Podbili gwarancję i odesłali od razu na serwis.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> Chodzi Ci o salon danej sieci? Jeżeli tak to
> wydaje mi się, że w każdym. Tak miałem kiedyś
> w Media Markt, kupiłem poza Krakowem a podbiłem
> w Krakowie w momencie składania reklamacji.
> Podbili gwarancję i odesłali od razu na serwis.
dokładnie o to mi chodzi...dzięki
i jeszcze jedno pytanie - mam teraz Samsunga Galaxy Gio,ale bateria w nim to delikatny dramat...czy moge sobie przełożyć baterie z Samsunga Wave-a(S-8500)? bo z tego co pamiętam to wielkość jest chyba ta sama...chodzi mi o to czy coś się nie spierdzieli...ewentualnie jak można sprawdzić czy da rade coś takiego...jakieś oznaczenia bateri czy coś ?
Play pozamiatał:
[quote]Już od jutra użytkownicy dowolnej oferty na kartę w sieci Play będą mogli zakupić specjalny, nielimitowany (ilością) pakiet SMS-ów do wszystkich sieci komórkowych w Polsce. Oferta nie ma żadnych haczyków ani ukrytych kosztów.
Przewidziano dwa warianty - za 5 zł (uruchomiany kodem *111*266*1#), ważny przez 7 dni lub za 10 zł (uruchomiany kodem *111*265*1#) ważny przez miesiąc. Pakiet zostanie przyznany w ciągu 24 godzin od jego aktywacji. Aby sprawdzić, czy usługa została włączona należy wybrać i zatwierdzić na klawiaturze telefonu kod *111*266*3#. [/quote]
http://www.conowego.pl/aktualnosci/nielimitowane-sms-y-do-wszystkich-w-play-na-karte-5123/
[quote]Oczywiście jeśli ktoś korzysta już z usług: Darmowe Rozmowy i SMS-y w Play lub Darmowe SMS-y do wszystkich sieci to nie będzie mógł zakupić nowego pakietu.[/quote]
I tu trochę lipa, bo korzystam z [i]Darmowe Rozmowy i SMS-y w Play[/i], przez co nie mogę wykupić tego pakietu. Będę musiał pozostać przy pakiecie Heyki (1000 SMS-ów do wszystkich mi wystarcza na lajcie).:)
Ten portal conowego.pl powinien sprawdzić, zanim coś napisze. Pakiet SMS przewidziany jest tylko dla oferty podstawowej, a nie dla dowolnej jak napisali. http://www.play.pl/pl/promocja/play-karta/nielimitowane-smsy-do-wszystkich-sieci/index.html
8 dni później
BartAcid Napisał(a):
> Kutwa zaiwanili mi pakiet wielka swoboda :/ teraz
> musze co dwa tygodnie brac po 1000minut :/
>
>
>
> Kamil gdzie ty widzisz ciekawą ofertę?
jupi. jest na nowo :D
http://telepolis.pl/news.php?id=24985
Jak jest z ważnością konta na połączenia wychodzące w Orange na kartę?
SMS o treści START na bezpłatny numer 8002 i masz na 12 miesięcy każde doładowanie.
jednak jak ostatnio szukałem kodu na pakiet to zdawało mi się, że na stronach pomarańczy widziałem jednak 24miechy. Poszukam za chwilkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)