Jest jakiś kod na pakiet 600 SMSów w Orange POP?
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_services?category=promo_1&selectedTab=1
No właśnie *101*22# nie chcę mi działać.:(
Kamil_Cracovia : grosz na 767
Mam takie pytanie jeszcze czy doładowywał ktoś konto w orange przez payback? Wysylam wszystko dobrze to co mam wyslac dane taty nr karty itp i mi przychodzi caly czas sms wyslij sms o tresci DOLADUJ itp a wszystko to co mi przysylaja wpisuje dobrze...
nie ma opcji żeby nie działał chyba że masz mixa to owszem
Nie normalny Orange POP na kartę. W sumie tylko raz próbowałem, a później użyłem opcji z SMSem i wbiło mi pakiet. Następnym razem spróbuje z kodem, może źle wpisałem przez przypadek, choć nie wydaje mi się. Pojawił się jakiś komunikat o sieci czy jej braku, nie pamiętam.
dajcie sobie spokój z Orange i bierzcie Playa :) skonczą się problemy :)
Dobra jest ta sieć w której masz najwięcej znajomych, ja w Play nie mam praktycznie nikogo więc nie będę się narażał na niepotrzebne wydatki, bo będę musiał automatycznie więcej dzwonić bo mniej osób zadzwoni do mnie. Poza tym testowałem Play i bez rewelacji.
38 dni później
Czy Wy też nie możecie sprawdzić stanu pakietu SMSów w serwisie internetowym Orange, czy tylko mnie pozbawili tej opcji?
Od teraz Play oprócz swojego zasięgu i zasięgu Plusa (jak to było do tej pory) będzie również wynajmował nadajniki od Orange.
a to dziwne, bo słyszałem, że Orange przechodzi na nadajniki T-Mobile...
//edit
Dziś kończy się promocja http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_charge?category=PREPAID_CHARGE&articleId=8206076 Ja ponownie wysłałem wczoraj SMS i zyskałem dodatkowo miesiąc.;)
42 dni później
Miał ktoś do czynienia z Play fresh (pre-paid)? Intersują mnie Wasze opinie.
Widzisz i nie grzmisz ... Moderze, czyń swoją powinność ! (banned)
Korzysta ktoś z Play-fresh? O co kaman z tym pakietem złotówek?
Był pakiet zamieniający 10zł z konta głównego na 30zł na koncie bonusowym (czyli te środki można wykorzystać tylko na rozmowy i smsy krajowe, bez żadnych smsów specjalnych czy roamingu i dodatkowo ważne tylko 30 dni)
Dzięki temu pakietowi można było dzwonić za mniej niż 10 gr / minuta do wszystkich sieci.
Ale sprawa z pakietem była co najmniej dziwna, Play go w ogóle nie reklamował (a przecież rewelacyjna oferta), pojawili się geniusze na allegro sprzedający ten darmowy kod za parę złotych ;) i w końcu po 1,5 roku pakiet bez żadnej zapowiedzi został wycofany. Tłumaczenie Playa trochu żenujące, ale ich prawo - żadna promocja nie trwa wiecznie.
W heyah też zlikwidowali promocję "podwójne doładowanie" :(
Nie zlikwidowali podwójenego doładowania. Nie jest to stała promocja, występuje co jakiś czas i dopiero co w okresie poświątecznym była.
17 dni później
Panowie, jest tu jakiś serwisant telefonów??
Chodzi mi o wymiane lcd/dotyku w lg
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)