Cholera jasna stoję teraz przed sakramentalnym dylematem jaki nowy telefon kupić?
Wydzwania do mnie baba z Orange i męczy.
No i nie wiem ,chciałbym by miał navigację, telefon ,internet ,aparat , baterie co długo trzyma i nie musi byc dotykowy.
Od pierwszego pażdziernika wchodzi N96 może to,Karvin ma SE xperie x1,ale jak zobaczyłem ten telefon to chyba nie chce mieć takiego skomplikowanego.Myślałem też o N6700 i o iphone
Zaraz zwariuje a nie chce wybrać żle bo miałem Omnie i takiego syfu to chyba nie miałem nigdy.
Ma ktoś coś dobrego ?
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
Ja jeszcze wrócę do postu Tytusa, bo jakoś ominął mnie ten temat.
W każdym telefonie masz możliwość wybrania NA STAŁE zasięgu 2G Plusa, wtedy będziesz miał identyczny zasięg jak Plus. Problem ze zrywanymi i słabymi połączeniami (szczególnie na trasie gdzie się przemieszczasz i skaczesz miedzy nadajnikami) jest związany z tym, że telefony bardzo długo pozostają w zasięgu Playa, nawet jak on prawie zanika, dopiero wówczas przechodzą na Plusa.
Sam to wielokrotnie obserwowałem, na telefonie jedna kreska zasięgu, ale telefon twardo trzyma zasięg Play 3G. Dopiero po chwili telefon przeskakuje na roaming Plusa i zasięg znów kilka kresek.
Jednym słowej - nie jesteś zadowolony z zasięgu Play - możesz korzystać tylko z nadajników Plusa - za darmo - do tej pory tylko promocje na darmowe wideorozmowy były obłożone koniecznością bycia w zasięgu Play 3G.
6 dni później
mam pytanie
nie przedluzal juz ktos moze umowy z play ???
konczy mi sie umowa w listopadzie ale ni chuja nikt mnie nie namowi juz na to gowno !!!!
jak wyglada sytuacja z umowa??? pewnie przejdzie na czas nie okreslony a kolejny miesiac nie dam im zarobic bo to dno....
sa jakies gotowe druki? ( nie przedluzanie umowy) aby im wyslac, czy sprawe zalatwie np w galerii krakowskiej w tej niby obsludze klienta??
niby tani operator ale obsluga klienta zenada..... odradzam
Sprwe załatwisz w kazdym salonie play,każdy salon ma druki o rezygnacji.Rezygnacje składasz miesiąc wczesniej a jesli tego nie zrobisz umowa przejdzie na czas nieokreślony.Info pewne od mojej kobiety która ma nieszczęście pracowac w play.
A co wam tak konkretnie nie pasuje w sieci Play?
Play OK!:)
440 dni później
Możecie teraz pisać/dzwonić w Orange?
Właśnie nie można. Coś się im zje.bało, ale tylko usługi "na kartę", bo z abonamentowej można normalnie pisać i dzwonić.
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Możecie teraz pisać/dzwonić w Orange?
awaria w sieci
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8853998,Wielka_awaria_sieci_Orange_w_calym_kraju.html
awaria sieci obejmuje tylko prepaidy
Już działa. Mi.
I nawet 30min w sieci na święta dali. Wow.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I nawet 30min w sieci na święta dali. Wow.
nie wiem jak Wy ale ja dostałem tego esa i mi zeszło siano z konta i nie mam tych minut ... :/
Pisze że NA ŚWIĘTA czyt. Sobota i Niedziela.... nie wiem czy wigilie wliczają.
7 dni później
Ja właśnie przedłużyłem ofertę w Play
Bardzo dobra promocja.
Za 79zł brutto mam 500 min do wszystkich co miesiąc/do Play za darmo
Dodatkowo pierwsze 6 miesięcy dodatkowe 100min do wszystkich, czyli razem 600
I Nokię E52 za 1zł
Czekam na kuriera:)
ja zakupiłem Play Fresh...w styczniu wezme abonament...teraz doładowałem za 30zł i dostałem dodatkowe 70zł czyli w sumie 100zł i 1000 smsów do wszystkich sieci za free :)
Play bije wszystkich na głowe !
isaac w jaki sposob doszlo ci te 70zł ? bo kupilem dzis karte za 30 zł i mam dalej 30
Sprawdź co otrzymasz w promocji:
* Twoje 30 zł zamienimy na świąteczne 100 zł na rozmowy, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci
[b]Jak włączyć promocję 100 zł za 30 zł?
* doładuj konto, aby mieć na nim minimum 30 zł
1 sposób - wybierz i zatwierdź kod *111*25*1#
2 sposób zaloguj się na stronie Play24 i wybierz odpowiedni pakiet w zakładce Usługi
3 sposób odwiedź Salon Play i poproś sprzedawcę o włączenie wybranej usługi[/b]
Kiedy promocja zostanie włączona?
* Promocja zostanie włączona w ciągu 24h od momentu aktywacji.
Jak sprawdzić czy promocja jest włączona?
* wybierz kod *111*25*3#
Bonusowe środki możesz wykorzystać na krajowe rozmowy, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci w ciągu 30 dni od dnia przyznania.
Promocja trwa od 7.12.2010 do 31.12.2010.
a jak ktoś nie zdąży wykorzystać tych 100zł w miesiąc, to wystarczy doładować przez stronę play i dostaniecie 10% gratis, czyli np. doładowanie 30zł daje 30zł na normalne konto i 9zł na konto bonusowe którego wartość (czyli 9zł plus to co zostało z 100zł na święta) jest przedłużone o kolejny miesiąc.
10 dni później
Biorąc telefon na abonament minimalny okres umowy to 24 miesiące ? Taką informację mogę znaleźć w sklepie internetowym (Orange, Era) a kumpel mi mówił, że w salonie podpisywał normalnie na 12 miesięcy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)