Co ty za prędkości potrzebujesz że ci światłowód potrzebny?
-
-
PYTANIA I PORADY!!
no chcialbym miec 40-50 mbit, widzialem ze neostrada ma w ofercie 80, nie mam pojecia czy maja jakies ograniczenia w moje okolicy, musze spytac.
vdsl w neo jest do 80 ;) czyt pójdzie tyle ile linia da min 20 ... żeby miec 80 musiał bys być od centali ok 100/150 m ;)
w UPC też możesz zapytać.
Diabel, sprawdź sobie LTE. Może koło 50M uzyskasz.
UPC do mnie nie dociera, ale dzieki ;)
Gaudeamus, nawet nie sprawdzam (kiedys patrzylem), oplaty za dane w LTE jak na razie jak za zboze, kiedys moze bedzie to mialo sens :)
10 dni później
Czy w Kraksporcie obowiązuje dalej zniżka na karnet?
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> UPC do mnie nie dociera, ale dzieki ;)
>
> Gaudeamus, nawet nie sprawdzam (kiedys patrzylem),
> oplaty za dane w LTE jak na razie jak za zboze,
> kiedys moze bedzie to mialo sens :)
ogolnie dzieki za reakcje, poszedlem wszystkimi tropami :)
odnosnie tego LTE, wlasnie odkrylem ze plus robi ofensywe i zmienil sie system taryfowy, wyglada ciekawie, warte rozwazenia :)
Poczytaj komentarze i opinie. Wczoraj czytałem o ich taryfie no limit. Może i spoko by było poza lipa na każdym kroku.
Najlepsze, ze w salonie + w Wieliczce nie mogą złapać internetu w zasadzie żadnego.
Rolki.
Chcę sobie kupić rolki.
Do jeżdżenia. Normalnie ;)
Rekreacyjne.
Gdzie kupić, jakie, na co uważać, na co zwrócić uwagę, za ile można coś porządniejszego nabyć?
ja mam pytanie z innej beczki:
w Urzędzie Skarbowym mam zarejestrowane stare, nieaktywne już od jakiegoś roku konto bankowe, na które mają mi wysłać zwrot podatku. Na pewno nie zdążę zaktualizować danych, bo dostałem informację, że kasę już wysłali. Co w takim wypadku? Mam nadzieję, że pieniądze nie przepadną :)
Z moich niedawnych doświadczeń mogę Ci powiedzieć, że najlepiej jest odwiedzić ich na Krowoderskich Zuchów w "POKu". Po aktualizacji danych albo od razu prześlą Ci wszystko na nowe konto, albo trafisz na jakiegoś ciołka który sprawę zawali i trzeba będzie się z tym bujać jakiś tydzień - dwa. W Śródmieściu i NH działa to jak powinno, Krowodrza natomiast ma czasem problemy. Tak czy inaczej z domu tego nie załatwisz więc radziłbym wybrać się jak najszybciej bo pewnie jest jakiś termin zgłoszenia, na wszystko są terminy zgłoszenia;)
5 dni później
. (znalazlem odpowiedz)
Zna ktoś kantor gdzie w przystępnej cenie kupie funty w bilonie lub moze ktos chce sie pozbyć drobnych funciaków ? :)
Witam, straciłem ostatnio telefon i mam nr. telefonu karty sim która była w nim na chwile. Prawdopodobnie jest w Orange. Potrzebuje się dowiedzieć kto jest właścicielem numeru, jest ktoś w stanie pomóc? Sprawa pilna jak cholera..
5 dni później
Jak wygląda kwestia odbioru przesyłki awizowanej w Poczcie Polskiej, gdy adres zameldowania (w dowodzie), jest inny niż adres zamieszkania? Zgłasza się gdzieś, żeby dany adres był adresem korespondencyjnym?
Nie, nic nie trzeba zgłaszać. Nie ma żadnego problemu z odbiorem.
abonament na strefe parkingowa, da sie bez meldunku, np z kontraktem wynajmu mieszkania , zalatwic? Wie ktos? :)
Jak pytania to pytanie:
Co pisze na Pl.Centralnym ułożone z tych kwiatków? Bo dziś odczytałem tylko 'Nowej Huty'?
"Chwała ludziom Nowej Huty"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)