Dzięki wielkie.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
.
Mam w domu dwa tv samsunga, dwa piloty i jednego upierdliwego ojca... robi se jaja i swoim pilotem wyłącza moje tv... da się jakoś przypisać konkretny pilot do konkretnego urządzenia czy ci kretyni z samsunga o tym nie pomyśleli?
jak w miarę nowy TV ściągnij se apke i steruj przez telefon (o dziwo bardzo fajnie działa i duża możliwość konfiguracji) a podczerwień w tv zasłaniasz ;)
i raczej na pewno nie pomyśleli :)
8 dni później
potrzebuje kogoś kto zna się dobrze na prawie oraz kogoś kto pracuje w banku i zna od wewnątrz działanie wpłatomatów...nie koniecznie musi się znać na tym i na tym...
znajdzie się ktoś lub zna ktoś kogoś ?
sprawa PILNA !!!
Poszukuję na dzis osobę do naprawy przepływowego podgrzewacza wody. Jakby się ktos znalazł na szybko to piszcie tutaj.
...a ja mam takie pytanko:
Moze ktos kompetentny i nie koniecznie mechanik polecic mi jakis PLYN DO DIESLA utrudniajacy osadzanie sie spalin lub cos do "przeczyszczenia rury" :)
Wrocilem od mechanika po stracie mocy w mojej Toyocie Avensis i uslyszalem diagnoze problemu.
Toyota (d4-d 2.2l ) jest strasznie zamulona przez jazde tylko po miescie . Mechanik doradzil lac teraz LEPSZEGO DIESLA, PRZEGAZOWAC NA AUTOSTRADZIE I ......PLYN.
I tu wlasnie pytanie - JAKI?
Potrzebuje dobrego a zarazem taniego fachowca od montażu zmywarek .
jak towar kupiony przez internet można odesłać w ciągu 7 dni to liczy się dzień wysłania czy dzień w któym przesyłka dotrze do odbiorcy?
e: pirdoliłem głuupoty :D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak towar kupiony przez internet można odesłać
> w ciągu 7 dni to liczy się dzień wysłania czy
> dzień w któym przesyłka dotrze do odbiorcy?
bra
Od dnia dostarczenia paczki.
wiem od dnia kiedy ja dostałem ale DO kiedy?
Nie ważne w jaki sposób byś coś nabył ( byleby przez internet ) masz 10 dni na rozwiązanie umowy ze sprzedawcą ( kupna - sprzedaży ) bez podania jakiegokolwiek powodu. Różnie się interpretuje te 10 dni - raz od daty zawarcia umowy, raz od daty dostania paczki - myślę że to już kwestia indywidualna która zależy od danej sytuacji, niemniej jednak przeważnie jest to data otrzymania przesyłki.
To jest 10 dni na poinformowanie o odstąpieniu od umowy gdy się kupowało bez "widziały gały co brały". Coś było jakiś czas temu o zwiększeniu do 14 dni. Też nie jestem pewien czy nie ma przypadkiem kolejnych 10 dni na odesłanie towaru.
Witam,
Może mi ktoś napisać jak dostać się najłatwiej srodkami komunikacji miejskiej z pod Dworca Głównego w okolice Osiedla Teatralnego
Tramwaje z Dworca Głównego: 14, 52 - wysiadka na Rondo Kocmyrzowskie
Autobus z Dworca Głównego: 502 - wysiadka na os. Zgody
Autobus z przystanku Politechnika: 501 - wysiadka na przystanku: Teatr Ludowy
Tutaj też sobie możesz obadać:
jakdojade.pl
Zna ktoś dobrego i taniego;)dentyste od chorób dziąseł, periodontologa?
Wie ktoś może gdzie mogę tanio kupić pompę do wody, taką żeby sobie w ogródku fontanne zrobic ;-)?
4 dni później
orientuje sie ktos czy istnieje jakas firma w Krakowie ktora dociera (lub sie przymierza) z szybkim internetem swiatlowodowym do Lobzowskiej? (blizej plant)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)